Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 maart 2022

Gemeente Balen: Maart is maand van dikkedarmkanker

Maart is maand van dikkedarmkanker
Vroegtijdige opsporing is de beste bescherming tegen dikkedarmkanker. Doe van je 50e tot en met je 74e elke twee jaar een stoelgangtest.
Lees verder

Vaccinatienieuws: vaccinatiecentrum in 'terugschakelmodus'
Lees verder

Infosessie vrijwilligerswerk in Balen (17 mrt)
Tijdens de gratis informatieavond in VC De Kruierie krijg je meer uitleg over het platform en is er ook ruimte voor vragen. Er is zowel een sessie voor (toekomstige) vrijwilligers (18u30) als voor verenigingen die op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers in onze gemeente (19u30). Vooraf inschrijven.
Lees verder

De wereld rond in 12 kooklessen (VOLZET)
In Balen wonen mensen die afkomstig zijn uit andere landen. Mensen met een andere cultuur, taal en vaak ook andere eetgewoontes. Hun keuken bestaat uit andere kleuren, geuren en smaken. Ben jij benieuwd om deze keuken en vooral ook deze mensen te leren kennen? Kom dan meekoken op 15 maart!
Lees verder

Let op voor valse vaccinatie-uitnodigingen. Vul géén bankgegevens online in
We ontvingen recent opnieuw meldingen van inwoners die per e-mail een valse vaccinatie-uitnodiging ontvingen voor een vierde prik. Er zou zogezegd een uitnodiging in je e-box zitten. Wanneer je doorklikt op deze valse mail, worden in een volgende stap je online bankgegevens opgevraagd.
Lees verder