Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 25 maart 2022

Gemeente Aalter: Vacature deskundige - Communicatiemedewerker met sterke grafische skills (m/v/x) (deeltijds, contrac...

Gemeente Aalter
Vacature deskundige - Communicatiemedewerker met sterke grafische skills (m/v/x) (deeltijds, contractueel, B1 – B3, bepaalde duur)
Ben je flexibel, oplossingsgericht, efficiënt, klantvriendelijk, collegiaal, gedreven en op zoek naar een interessante en uitdagende job in eigen streek? Solliciteer dan voor deze vacature (m/v/x):
Lees verder

Herstellingswerken hoogspanningsnet Elia vanaf maandag 28 maart
Vanaf maandag 28 maart voert Elia hoogdringende herstellingswerken uit aan het hoogspanningsnet. De werken zijn noodzakelijk na een schadegeval en zullen ervoor zorgen dat de stroomvoorziening voor Aalter niet in het gedrang komt. Vrijdag 25 maart worden al enkele voorbereidende werken uitgevoerd.
Lees verder

Dorpskern Knesselare
Aalter heeft het voormalige bankkantoor in de Kerkstraat in Knesselare gekocht. Er komt een nieuwe centrumparking, die een absolute meerwaarde moet betekenen voor de huidige én toekomstige handelszaken in de dorpskern.
Lees verder

Vrijwilligers gezocht voor Sport Mee!
Op donderdag 2 juni 2022 vindt de 27ste editie van Sport Mee plaats in het Sportpark van Aalter-centrum, Lindestraat 17. Dit is een sportdag voor personen met een mentale beperking.
Lees verder