Doorgaan naar hoofdcontent

Eden Hazard opnieuw onder het mes om plaatje te laten wegnemen, Martínez: “Keuze van het gezonde verstand”

HLN
Eden Hazard opnieuw onder het mes om plaatje te laten wegnemen, Martínez: "Keuze van het gezonde verstand"
Eden Hazard moet een van de komende dagen opnieuw onder het mes. Artsen zullen bij de 31-jarige Rode Duivel een plaatje weghalen uit het rechterkuitbeen, dat gebruikt werd bij een osteosynthese. Dat heeft zijn team Real Madrid gemeld. Hazard zal ongeveer een maand buiten strijd zijn. Bondscoach Roberto Martínez plaatst de operatie in context.
Lees verder

Vrouw (46) en dochter (17) gedood in Kraainem: partner van vrouw gearresteerd
In het Vlaams-Brabantse Kraainem zijn een 46-jarige vrouw en haar 17-jarige dochter gedood. Dat meldt La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het parket Halle-Vilvoorde. De 50-jarige partner van de vrouw werd gearresteerd maar voorlopig is het nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld.
Lees verder

KOERS KORT. Max Walscheid op instensieve zorg na aanrijding op training - Ethan Vernon wint in Catalonië
Na João Almeida gisteren, was het vandaag opnieuw prijs voor Quick.Step-Alpha Vinyl. De Brit Ethan Vernon was de snelste in een massaspurt. Bauhaus werd tweede, Godon derde. De Portugees Almeida blijft leider.
Lees verder

BV 24/7. Jitske Van de Veire draagt al een jaar geen make-up meer en het gaat er heet aan toe op de set van '#LikeMe'
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

De meeste nominaties, de grootste verliezer en de langste speech: dit zijn de meest opvallende Oscar-records
21 keer genomineerd worden en uiteindelijk maar één keertje winnen ... na je dood. Het overkwam componist Victor Young. Daarmee is hij wel trieste recordhouder van de grootste pechvogel op de Oscars. Het jaarlijkse prijzenfestijn heeft wel al wat meer records opgeleverd - gaande van de kortste speech ooit tot de grootste verliezers. Duik mee in de meest opvallende records uit de geschiedenis van de Academy Awards.
Lees verder

Foute Party van Qmusic is terug van weggeweest en komt naar het Sportpaleis
Liefhebbers van foute muziek moeten hun favoriete feestje al twee jaar missen. Door de gevolgen van de coronapandemie kon de Foute Party van Qmusic namelijk niet plaatsvinden. Al komt daar deze zomer verandering in. Op 1 juli maakte de Foute Party een comeback in het Sportpaleis.
Lees verder

Decaan UGent stapt op na klachten over machtsmisbruik
De decaan van de faculteit bio-ingenieurswetenschappen aan de UGent, Marc Van Meirvenne, stapt op. Dat doet hij na verschillende klachten over machtsmisbruik aan zijn faculteit. Dat schrijft De Standaard.
Lees verder

Linda de Mol hervat werk na heisa rond 'The Voice of Holland': "Ze is gestart met de opnames van een tv-serie"
Linda de Mol (57) is weer aan de slag. De presentatrice annex actrice is begonnen met de opnames van een tv-reeks die in september bij onze noorderburen op de buis moet komen. De Mol lastte de voorbije maanden een werkpauze in nadat haar echtgenoot Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van 'The Voice of Holland'.
Lees verder

Professor Leiderschap Jesse Segers weet hoe Antwerp het vertrouwen alsnog kan redden: "Overmars aan de deur en onafhankelijke vrouwen in de Raad van Bestuur"
De stunt om Marc Overmars, weg bij Ajax na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag, binnen te halen als sportief directeur, is ontploft in het gezicht van voetbalclub Antwerp. "De club is in de valkuil van de almacht getrapt", zegt professor Leiderschap Jesse Segers (Sioo, interuniversitair centrum voor organisatie en veranderkunde). Hij vreest dat een ontslag van Overmars de enige uitweg is om het integriteitsvertrouwen in de club te herstellen.
Lees verder

De twee wielrenners gespot die tijdens E3 even met Wout van Aert meefietsten? Zo ziet hun filmpje eruit
De twee jonge wielrenners opgemerkt in de live-uitzending van E3 die een eindje meefietsten met Wout van Aert en hem terwijl ook aan het filmen waren? Het waren Tjörven Cleenewerck uit Kuurne en Jochen Deweer uit Harelbeke, respectievelijk belofte en elite zonder contract bij de ploeg van Dovy Keukens.
Lees verder

Pieter Cooreman is de allereerste Joe Lage Landen Ster: "Vorig jaar sliep ik nog in m'n auto op carpoolparkings"
Pieter Cooreman (49) is vrijdag verkozen tot de eerste Joe Lage Landen Ster ooit. Hierdoor mag hij deze zomer optreden op het legendarische podium van 'Tien Om Te Zien'. Dat hebben de Joe-luisteraars samen met juryleden Jelle Cleymans, Isabelle A en Raf van Brussel beslist.
Lees verder

Ook Engie biedt geen vaste energiecontracten meer aan
Energieleverancier Engie heeft zijn vaste energiecontracten voorlopig uit het aanbod gehaald. "We zijn daartoe gedwongen door de uitzonderlijke context, met prijzen die historisch hoog zijn en erg volatiel", aldus Engie-woordvoerster Nele Scheerlinck. Ze bevestigde zo een bericht van de VRT-nieuwsdienst.
Lees verder

Kyleen (38) overleeft aanval drie honden, maar verliest beide armen en been
Een Amerikaanse vrouw die vreselijk verminkt werd door drie honden heeft al voor meer dan 60.000 euro giften ontvangen. Kyleen Waltman (38) uit South Carolina verloor door de aanval maandag beide armen en een been. Artsen moesten ook een stuk van haar dikke darm wegnemen, en mogelijk ook haar slokdarm.
Lees verder

CELEB 24/7. Kendall Jenner heeft een mededeling en Snoop Dogg is blij dat hij weer op het podium staat
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

19-jarige Laurens vrijwillig aan het front in Odesa: "Onze basis is gebombardeerd, we moesten lopen voor ons leven"
Een maand geleden stond Laurens (19) nog bier te tappen in café De Kroeg in Antwerpen. Vandaag vecht hij vrijwillig aan het front in Oekraïne. Militaire ervaring heeft hij nochtans niet, al overleefde hij de eerste week op het nippertje een reeks bombardementen. Hij is vastberaden om nog even te blijven, maar de gruwelijke taferelen vallen hem zwaar. "Op sommige plaatsen liggen dode mensen langs de kant van de weg. Hartverscheurend."
Lees verder

DE GROTE PEILING. N-VA weer nipt de grootste partij van Vlaanderen, Vlaams Belang volgt op korte afstand
Als het vandaag verkiezingen zouden zijn, dan zou N-VA met 23,4% de grootste partij worden. Dat blijkt uit de Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM Nieuws, Le Soir en RTL. Voor het eerst sinds de verkiezingen springt de partij van Bart De Wever weer over Vlaams Belang, die op korte afstand met 22,2% volgt.
Lees verder

"Ga de bondscoach zeggen dat hij me in het vervolg zélf mag inlichten": hoe Youri Tielemans (24) via via vernam dat hij straks kapitein is
Hoe heeft hij de uitschakelingen van de Rode Duivels verteerd op het EK en in de Nations League? Maakt hij zich zorgen over Lukaku en Eden Hazard? Waar ligt zijn toekomst als speler en waarom is hij ondanks zijn 24 lentes nú al bezig met zijn trainerscursus? Allemaal vragen die Youri Tielemans beantwoordt in een uitgebreid gesprek met VTM-analist Gilles De Bilde. En ook over het feit dat hij straks aanvoerder is, had de middenvelder nog een grappige anekdote in huis.
Lees verder

LIVE F1. Leclerc klokt ook toptijd in tweede vrije oefensessie Saoedi-Arabië, Verstappen tweede en Hamilton negende
Het F1-circus slaat z'n tenten dit weekend op in Saoedi-Arabië, voor de tweede GP van het seizoen. Kunnen Max Verstappen en Red Bull zich herpakken na een openingsmanche om snel te vergeten? Krijgen we net als vorig jaar spektakel in Jeddah? En kan Ferrari bevestigen? De antwoorden op die vragen krijgt u de komende dagen op deze pagina.
Lees verder

Pentagon: "Russen hebben Cherson niet meer volledig onder controle"
Volgens een hoge ambtenaar bij het Amerikaanse Pentagon zou Rusland niet langer de volledige controle hebben over de strategisch belangrijke havenstad Cherson in het zuiden van Oekraïne. Cherson was de eerste grote stad die de Russen veroverden bij hun inval, maar Oekraïne zou de Russische troepen aan het terugdringen zijn. Rusland ontkent het bericht.
Lees verder

Eerbetoon aan overleden Bob Saget in juni te zien op Netflix
Het eerbetoon van sterren aan acteur, komiek en presentator Bob Saget is binnenkort ook voor het grote publiek te zien. Een registratie van de avond voor de overleden 'Full House'-acteur en presentator van 'America's Funniest Home Videos' komt in juni naar Netflix.
Lees verder