Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 28 februari 2022

Retie: Wandelvrijwilligers gezocht!

Wandelvrijwilligers gezocht!
De provincie Antwerpen telt 4.050 km aan wandelknooppuntenroutes. Dat zijn meer dan 40.500 bordjes die de vele wandelaars doorheen het netwerk leiden. Het onderhoud ervan is dan ook een hele klus. Hiervoor zijn we op zoek naar extra helpende handen!
Lees verder

Geef iemand een compliment!
Op 1 maart is het complimentendag, daarom vind je vanaf 28 februari een complimentenboom in het gemeentehuis, de bibliotheek en het sociaal huis. Pluk een kleurrijk complimentenlintje uit de boom en schenk het aan iemand die volgens jou een compliment verdient!
Lees verder

Gezocht: jobstudenten en monitoren voor de zomervakantie
Ook voor de komende zomervakantie zijn we weer op zoek naar jobstudenten: Arbeiders (m/v/x) in de Groendienst of Technische Dienst van 4 tot en met 29 juli of van 1 tot en met 26 augustus 2022 - Animatoren en hoofdmonitoren voor de speelpleinwerking Kei-Tof van 1 juli t.e.m. 31 augustus 2022.
Lees verder

Vlaanderen stelt het openbaar vervoer af op de vraag
Met de nieuwe mobiliteitsvisie zet Vlaanderen in op openbaar vervoer dat afgestemd is op ons fiets- en wegennetwerk. Trein, bus en tram blijven vaste waarden. We bedienen drukke verbindingen beter met snellere en frequentere Lijnbussen en -trams. Op andere plaatsen vervangt flexvervoer deze.
Lees verder