Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week). Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging) niveau D, met een spoedige indiensttreding. Er wordt een werfreserve aangelegd. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op 14 maart 2022 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Ook deputatie weigert te grootschalig bouwproject op hoek Kapellestraat - Tulpen

Ook de deputatie van de provincie Antwerpen weigert het voorgestelde bouwproject op de hoek Kapellestraat – Tulpenstraat. Net zoals het gemeentebestuur oordeelt de deputatie dat het project te grootschalig is voor het perceel en de omgeving. Dit project geeft volgens de deputatie geen blijk van een verantwoord ruimtegebruik en bouwdichtheid. Daarnaast voorziet het project onvoldoende correct ingeplante parkeerplaatsen van auto's en fietsen.

Lees verder

Handelaar, doe jij mee aan Molse Metten op 22 mei?

Na twee jaren afwezigheid vindt er in 2022 opnieuw een editie van Molse Metten plaats in ons handelscentrum. Op 22 mei nemen tientallen gevarieerde marktkramers en animatiestanden het Centrum in. Als handelaar op het marktparcours krijg je uiteraard ook de kans om gratis naar buiten te komen met jouw aanbod. Schrijf je voor 23 maart in via www.gemeentemol.be/handelaarsopmolmetten en richt de ruimte voor je winkel op 22 mei in met een aantrekkelijke verkoopstand. Het is belangrijk dat je tijdig dit formulier invult. Geef je niets door? Dan beschouwt de organisatie je als gesloten en kan je niet deelnemen.

Lees verder

Grabbelpasprogramma paas- en zomervakantie vanaf woensdag 2 maart online

Vanaf woensdag 2 maart vind je op www.gemeentemol.be/grabbelpas de grabbelpasbrochure met het vrijetijdsaanbod voor de paas- en zomervakantie. De brochure wordt daarnaast via alle Molse basisscholen verspreid. Dit jaar willen we graag ook tieners en kinderen met een beperking warm maken om deel te nemen. Inschrijven voor de loting voor de paasvakantie kan vanaf 7 maart (19 uur). Let op! De inschrijvingen voor de loting van de zomervakantie start al op 4 april (19 uur).

Lees verder