Doorgaan naar hoofdcontent

Vrouw in Texas vervoert zoon (13) met corona in kofferbak om zelf niet besmet te raken

HLN
Vrouw in Texas vervoert zoon (13) met corona in kofferbak om zelf niet besmet te raken
Een vrouw uit Texas moet zich mogelijk voor de rechter verantwoorden vanwege kindermishandeling, omdat ze haar 13-jarige zoon die besmet was met corona in de kofferbak van haar auto vervoerde. Op die manier wilde ze voorkomen dat ze zelf besmet zou raken met het coronavirus, melden Amerikaanse media.
Lees verder

Gravin Eloise van Oranje zit in quarantaine na besmetting huisgenoot
Gravin Eloise van Oranje (19) zit momenteel in quarantaine omdat een huisgenootje besmet is met het coronavirus. Op Instagram liet ze vandaag weten dat ze een 'quarantaine-wandeling' aan het maken was.
Lees verder

'Dancing with the stars'-topfavoriete Nina Derwael: "Als m'n vriend zo close zou dansen met een andere vrouw... Ik zou ook moeten slikken"
"Oh my god, ja", gilde Nina Derwael (21) toen ze de uitnodiging in haar mailbox vond. Deelnemen aan 'Dancing With The Stars' stond al een tijdje op haar bucketlist, ook al wist ze dat ze ervoor uit haar comfortzone moest treden. Nu de uitzending van zaterdagavond door een corona-uitbraak uitgesteld moet worden, kijkt de olympisch kampioene al uit naar volgende week. Vooraleer het zover is, vertelt ze in dit interview honderduit over haar competitiedrang en de relatie met haar danspartner en biecht ze een jeugdzonde op. "Snoepjes stelen, dat heeft ieder kind toch gedaan?"
Lees verder

Sven Nys & Niels Albert huldigen nu al de nieuwe (en oude) Belgische kampioen veldrijden: "Dit is de beste Wout van Aert ooit"
Miel van Kest in Tremelo, waar ze allebei thuis zijn. Daar wagen Sven Nys (45) en Niels Albert (35) zich nog eens aan een uurtje cross. Verbaal dan. Ze duimen mee voor Eli Iserbyt en Toon Aerts, voelen mee met Mathieu van der Poel en genieten vooral mee van Wout van Aert. (geamuseerd) "Wat als hij nu eens twee dagen vóór het WK zou opduiken in Fayetteville'? 'Hey, ik doe tóch mee!'"
Lees verder

Lokaal tot 40 cm sneeuw in de Hoge Venen: is er nog meer op komst?
De winter is in het land. Over het zuidoosten van België en in Luxemburg is afgelopen nacht sneeuw gevallen met lokaal gevaarlijke toestanden op de weg. Volgens weerdienst NoodweerBenelux ligt op sommige plaatsen meer dan 30 cm sneeuw. "We ontvangen momenteel meldingen van 30-40 cm sneeuw in de gebieden boven 600 meter. De condities op de weg zijn dan ook niet goed. Mensen in de regio moeten erg voorzichtig zijn", aldus weerman Nicolas Roose.
Lees verder

Kaneelrollen smullen en je vergapen aan Brusselse pracht: 5 tips voor een zalig winterweekend
Als we het weerbericht mogen geloven, worden we de komende dagen getrakteerd op typische Belgische buien. Maar dat betekent niet automatisch dat al je weekendplannen in het water vallen. Maak het gezellig thuis, met een boek, serie of leuke plaat. Of laat je verleiden door de nieuwste food hype: kaneelrollen. Veel plezier!
Lees verder

Sporteconoom buigt zich over achtste kapitaalsverhoging van Gheysens bij Antwerp: "Als hij ooit zou verkopen, gaat de club hem meer opbrengen"
Een achtste kapitaalsverhoging in minder dan vijf jaar: voorzitter/eigenaar Paul Gheysens pompte nóg eens 21,6 miljoen euro in Antwerp, waardoor het totaalbedrag van zijn investeringen al bijna 70 miljoen bedraagt.
Lees verder

Barcelona-verdediger Piqué deelt screenshot van salaris om ongelijk journalist te bewijzen
Een opvallende tweet van Gerard Piqué (34). De Barcelona-verdediger plaatste een screenshot van zijn bankrekening om zijn gelijk te halen in een discussie rond zijn loon. Een journalist van Mundo Deportivo beweerde dat Piqué vorig jaar 28 miljoen euro zou hebben verdiend. Piqué zelf reageerde met een bedrag van 2.328.884,39 euro, wat de helft van z'n jaarloon moet zijn.
Lees verder

Transfer Talk. Origi haalt neus op voor Newcastle - Edo Kayembe van Eupen naar Watford
De wintermercato is officieel geopend. Van 4 tot en met 31 januari kunnen de clubs transfers doen en zullen ook enkele internationale dossiers (Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Erling Braut Haaland) stof doen opwaaien. Bij HLN.be zit je op de eerste rij om al het transfer gerelateerde nieuws uit onze competitie en in het buitenland op te volgen.
Lees verder

LIVE. Advocaten stellen dat Djokovic medische vrijstelling kreeg voor Australian Open door coronabesmetting in december
Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond 'Nole' op de voet.
Lees verder

Amy Schneider haalt als eerste vrouw ooit kaap van 1 miljoen prijzengeld in 'Jeopardy!'
In de lange geschiedenis van bijna 57 jaar van de Amerikaanse tv-quiz 'Jeopardy!' is een vierde kandidaat gaan lopen met een prijzenpot van meer dan 1 miljoen dollar (880.000 euro). Software-engineering manager Amy Schneider uit Oakland in Californië is meteen ook de eerste vrouw ooit die deze mijlpaal haalt.
Lees verder

PROMOJAGERS SUPERTIP. Gratis cinematicket bij een Quickmenu: "Zo betaal je amper 50 cent voor een Magic Box"
Zin in een voordelig avondje uit? Dankzij een 'CineQuick'-menu kan je genieten van een lekkere hamburger én een gratis film bij Kinepolis. De leden van Promojagers België zijn erg enthousiast over de deal en taggen elkaar volop. Beheerder Gunther Devisch maakt er dan ook zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.
Lees verder

José Izquierdo, de Gouden Schoen en party-DJ van 2016, blikt terug: "Zó nerveus dat ik meteen in de champagne ben gevlogen"
Zijn aanstekelijke lach heeft hij nog steeds. José Izquierdo (29): de laureaat van 2016 die het gala eigenhandig opluisterde met zijn beats, maar twee jaar later in een tragedie belandde. "Dat iemand z'n zoontje Izquierdo heeft genoemd, vind ik nog steeds crazy. Het is niet eens een voornaam!"
Lees verder

"Afvallen doe je meer met je hoofd dan met je maag": ex-profvoetballer over hoe je dieet écht volhoudt
Daar zijn ze weer: de goede voornemens. Meer bewegen, minder stressen en vooral: gezonder eten. Misschien lukt het dit jaar wel om enkele kilo's te verliezen, met de tips van voedingsexpert en -coach Arno Monsecour. "Het ontbreekt mensen niet aan kennis. Het draait om het vinden van een nieuwe mindset."
Lees verder

Sam De Bruyn en Pien Lefranc vallen in voor Eva De Roo, Flo Windey presenteert eigen avondblok
Maandag start het nieuwe radioseizoen op Studio Brussel. Aangezien Eva De Roo van haar moederschapsrust geniet, zullen Sam De Bruyn en Pien Lefranc haar blok in de vooravond overnemen tot de paasvakantie. Flo Windey presenteert voortaan haar eigen dagelijks programma van 21.00 uur tot middernacht.
Lees verder

Actrice Kim Van Oncen is klaar om afscheid te nemen van 'Dertigers': "Ik droom van een rol waar echt vlees aan zit"
Het laatste seizoen van 'Dertigers' gaat van start. Actrice Kim Van Oncen is klaar om afscheid te nemen van de populaire serie, en blikt vooruit. Wat ja, haar agenda is al flink volgestouwd. 2022 wordt het jaar waarin ze verhuist naar een kangoeroewoning, haar dochter voor het eerst naar school gaat en haar liefdesrelatie een mijlpaal bereikt. "Niels en ik zijn tien jaar geleden samen op een rollercoaster gestapt. Ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad."
Lees verder

Hoofd veiligheidsdienst Kazachstan vastgezet wegens verraad, Duitsland schort wapenleveringen op
De autoriteiten in Kazachstan hebben het voormalige hoofd opgepakt van de binnenlandse veiligheidsdienst, de KNB. De dienst maakte bekend dat oud-chef en voormalig premier Karim Masimov wordt verdacht van hoogverraad. Duitsland heeft de export van wapens naar Kazachstan voorlopig aan banden gelegd vanwege de onrust in het land.
Lees verder

Football Talk. Ancelotti blijft positief over Hazard - Corona spaart ook Vertonghen niet
Nog eventjes geduld. Tegen Valencia zit hij zaterdagavond weer op de bank, maar Real-trainer Carlo Ancelotti blijft positief over Eden Hazard: "Zijn fysieke conditie is goed. Hij moet opnieuw met het vertrouwen leren spelen dat hij vroeger had. Hij benadert stilaan de beste Hazard. En hopelijk zien we die binnenkort weer." Hazard vierde vrijdag zijn 31ste verjaardag. Van de voorbije vier matchen van Real stond hij er drie in de basis. (KTH)
Lees verder

Betaalt de Queen nu toch de juridische kosten voor prins Andrew?
Koningin Elizabeth (95) zou nu toch de juridische kosten van haar zoon, prins Andrew (61) betalen. Dat schrijft de Britse krant The Telegraph. Andrew zit verwikkeld in een rechtszaak met Virginia Giuffre, die hem beschuldigt van seksueel misbruik. Vrijdag meldde een insider nog de Queen niet wou opdraaien voor de kosten, waardoor Andrew zijn chalet in Zwitserland moest verkopen.
Lees verder

"Hij rook naar wiet en gedroeg zich agressief": Jason Derulo's vechtpartij in Las Vegas blijkt geen eenmalig incident te zijn
Op professioneel vlak gaat het Jason Derulo (32) voor de wind. Met zijn 51 miljoen volgers is hij heer en meester op TikTok en ook op privévlak heeft de zanger niet te klagen. Derulo is in mei vorig jaar voor het eerst papa geworden, maar zelfs het kersverse vaderschap kon zijn misstap van eerder deze week niet voorkomen. Videobeelden tonen hoe de artiest door het lint gaat in Las Vegas. Geen eenmalige gebeurtenis, want uit het verleden blijkt dat de 'Savage Love'-zanger al vaker over de schreef ging. "Eenmaal van het vliegtuig stonden er ons 15 politieagenten op te wachten."
Lees verder