Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 3 januari 2022

Stad Tongeren: Nieuw! Pakjes afhalen én verzenden dankzij automaat in de Vermeulenstraat

Nieuw! Pakjes afhalen én verzenden dankzij automaat in de Vermeulenstraat
B-post plaatste recent een pakjesautomaat van 26 lockers aan de ingang van parking Q-park centrum in de Vermeulenstraat (vlakbij het ac Praetorium). Dankzij de pakjesautomaat kunnen inwoners 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven, pakjes ophalen én versturen.
Lees verder

COVID-certificaat op papier
Heeft u uw COVID-certificaat digitaal op zak? Perfect! Als back-up kunt u ook een versie downloaden via Mijn Burgerprofiel.
Lees verder

Opgelet voor Phishing door 'Siregar'
Er circuleert een vals e-mailbericht waarin "Siregar", een onbestaand advocaten- en gerechtsdeurwaardersbureau, een aanmaning tot betaling stuurt van een afvalstoffenheffing en rioolbelasting. Ook inwoners en ondernemers van Tongeren melden ons deze poging tot fraude.
Lees verder

Resultaten straatvinken in Tongeren
Op donderdag 20 mei 2021 namen meer dan 4.000 burgers in heel Vlaanderen gedurende 1 uur deel aan het straatvinken. Ook de stad Tongeren nam deel aan dit project.
Lees verder

Al meer dan 2.000 deelnemers voor Kroning 2023
Ondanks corona hebben de besturen van de Kroningsprocessiegroepen het afgelopen jaar niet stilgezeten. Het resultaat mag gezien worden. Vandaag tellen ze reeds meer dan 2.000 deelnemers. Neemt u ook deel?
Lees verder

Verkoop perceel grond gelegen te Riemst - notaris Hougaerts & Peyls
Verkoop van een perceel landbouwgrond gelegen ter plaatse genaamd "Aen de Heere Straet", gekadastreerd volgens kadaster sectie A, nummer 0029BP0000, met een oppervlakte volgens kadaster van eenentwintig aren zes centiaren (21a 6ca).
Lees verder