Doorgaan naar hoofdcontent

Roos valt als eerste af in ‘The Masked Singer’: herbekijk hier alle optredens én de ontmaskering

HLN
Roos valt als eerste af in 'The Masked Singer': herbekijk hier alle optredens én de ontmaskering
Het zit erop: de eerste aflevering van 'The Masked Singer' bracht heel wat spectaculaire zang- en dansprestaties met zich mee. Maar vooral heel wat vragen, want wie zit er nu achter die maskers? Van één deelnemer weten we dat al, want vanavond zagen we hoe Roos als eerste de show moest verlaten. Herbeleef hier nog eens alle optredens én ontdek wie het gezicht achter Roos is.
Lees verder

LIVE. Is Radijsje al zo goed als ontmaskerd in 'The Masked Singer'?
De kop is eraf: in de eerste nieuwe aflevering van 'The Masked Singer' maken we kennis met Edelhert, Radijsje, Mispoes, Papegaai, Robots, Cycloop, Roos en Ridder. Wie mag er door naar de volgende aflevering? En nog veel belangrijker: wie gaat er toch schuil achter al die bontgekleurde maskers? Volg hier live alle ontwikkelingen én optredens uit 'The Masked Singer'.
Lees verder

Roos moet als eerste masker afnemen in 'The Masked Singer': herbekijk hier alle optredens
Het zit erop: de eerste aflevering van 'The Masked Singer' bracht heel wat spectaculaire zang- en dansprestaties met zich mee. Maar vooral heel wat vragen, want wie zit er nu achter die maskers? Van één deelnemer weten we dat al, want vanavond zagen we hoe Roos als eerste de show moest verlaten. Herbeleef hier nog eens alle optredens én ontdek wie het gezicht achter Roos is.
Lees verder

Hartklachten bij Aubameyang en Davies na coronabesmetting
Arsenal-spits Pierre-Emerick Aubameyang (32) en Bayern München-linksback Alphonso Davies (21) kunnen voorlopig niet in actie komen. De twee topspelers hebben hartklachten na een coronabesmetting.
Lees verder

Servische president beschuldigt Australië van "mishandelen" Djokovic: "Jullie vallen een hele natie aan"
De Servische president Aleksandar Vucic heeft op Instagram hard uitgehaald naar de Australische autoriteiten. Vucic beschuldigde Australië van het "mishandelen" van zijn landgenoot Novak Djokovic. De Australische minister van Immigratie, Alex Hawke, trok vrijdag zijn visum om Australië binnen te komen in.
Lees verder

"Concurrentiewaakhond VS kijkt naar dochterbedrijf Meta"
De Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) en meerdere Amerikaanse staten doen onderzoek naar Oculus. Het bedrijf dat virtualrealitybrillen maakt is net als Facebook een dochteronderneming van Meta en zou zich schuldig maken aan oneerlijke concurrentiepraktijken. Dat meldt financieel persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.
Lees verder

LIVE. "Het heeft nu lang genoeg geduurd": collega's hebben het stilaan gehad met affaire-Djokovic
De vijfde set tussen Novak Djokovic en de minister van immigratie wordt zondag voor het Hooggerechtshof uitgevochten. In een regelrecht rechtbankdrama werd de Serviër vandaag voor de tweede keer uit Australië weggestuurd maar ging hij opnieuw in beroep. In theorie begint Djokovic maandag aan zijn titelverdediging op de Australian Open. Zijn collega's hebben het stilaan wel gehad.
Lees verder

LIVE. Kadri mist dé kans op de 2-2, Bolat voorlopig de held van de avond
• Jupiler Pro League • Aftrap: 20.45u • Ghelamco Arena • Ref: Wim Smet
Lees verder

Delta of toch omikron? Zo verschillen de symptomen
Wie besmet raakt met de deltavariant van het coronavirus heeft andere symptomen dan wie besmet is met de omikronvariant. Dat blijkt nog maar eens uit een rapport van de Britse UK Health Security Agency (UKHSA) dat vandaag gepubliceerd werd. Wie omikron oploopt, klaagt vaker over een pijnlijke keel dan wie delta opliep en minder over het verlies van geur en smaak.
Lees verder

Meunier loodst Dortmund met twee kopbalgoals voorbij Freiburg
Borussia Dortmund heeft op de negentiende speeldag van de Duitse Bundesliga met 5-1 gewonnen van Freiburg. Rode Duivel Thomas Meunier wist twee keer te scoren met het hoofd.
Lees verder

AA Gent laat zege nog uit handen glippen in blessuretijd: Mbayo snoept ex-club punten af
AA Gent liet thuis tegen KV Kortrijk twee kostbare punten liggen. De Buffalo's leken lang af te stevenen op een verdiende overwinning, maar in blessuretijd bezorgde Dylan Mbayo zijn ex-club nog een kater met zijn tweede van de avond.
Lees verder

Schokkende beelden: man duwt vrouw opzettelijk op metrosporen in Brussel, bestuurder kan net op tijd remmen
In Brussel heeft een man vrijdagavond kort na 19.40 uur een vrouw opzettelijk op de metrosporen geduwd in metrostation Rogier, net op het moment dat een toestel het station binnenreed. Gelukkig kon de bestuurder nog net op tijd aan de noodrem trekken en een dodelijk ongeval voorkomen.
Lees verder

Delfine Persoon ziet Las Vegas wel zitten: "Als ik nog kans wil maken op een wereldtitel, dan moet ik ze nú nemen"
"Als ik nog kans wil maken op een wereldtitel, dan moet ik ze nú nemen." Aan het woord: Delfine Persoon. Eén dag voor haar 37ste verjaardag kreeg ze een voorstel in haar mail van de Amerikaanse Mikaela Mayer (31) om in maart in Las Vegas te boksen, met als inzet de WBO- en IBF-titels bij de superpluimgewichten.
Lees verder

Marc Van Ranst maakt zijn acteerdebut in 'De Buurtpolitie VIPS'
Marc Van Ranst glunderde in zijn gastrol als... zichzelf. Hij was in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' getuige van een ongeval met zware verwondingen tot gevolg. Kon hij de rechercheurs helpen om de dader te vatten? Bekijk 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS' bij VTM en op VTM GO.
Lees verder

Verdachten reageren: "Verbaasd dat mijn naam erbij staat", Voetbalbond: "Dit komt niet als verrassing"
In de zaak Propere Handen, het onderzoek naar fraude in het Belgische voetbal, wil het federaal parket 56 personen en één vennootschap voor de correctionele rechtbank brengen. Enkele verdachten reageerden inmiddels op het nieuws. Een overzicht van de reacties.
Lees verder

Football Talk. Amallah trapt Marokko naar achtste finales Afrika Cup - Jonge Belg blinkt uit in Nederlandse tweede klasse
Brighton en Crystal Palace hebben op de 22ste speeldag van de Engelse Premier League 1-1 gelijkgespeeld. Leandro Trossard stond aan de aftrap bij de thuisploeg, Christian Benteke viel negen minuten voor tijd in bij de bezoekers.
Lees verder

Klaasje Meijer vertelt in 'Speeltijd' over K3: "Mijn ouders waren er eigenlijk geen fan van"
In 'Speeltijd' keert Ann Van Elsen op Joe elke week met een bekende Vlaming, of Nederlander, terug naar de schooljaren om de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren. Zaterdagochtend was ex K3'tje Klaasje Meijer (25) te gast en daar vertelde ze open over haar acteerambitie, haar ouders en de vriendschap met Hanne en Marthe: "Ik heb zelf bewust wat afstand gedaan, maar we hebben wel nog veel contact ."
Lees verder

LIVE (13u30). Wat kunnen Chelsea en Lukaku op bezoek bij Man City en Kevin De Bruyne?
• Premier League • Etihad Stadium • Aftrap: 13u30 • Ref: Craig Pawson
Lees verder

LIVE (18u30). Kan Seraing leider Union in de problemen brengen?
• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Stade du Pairay • Speeldag 22
Lees verder

LIVE. Geen omikronpatiënten op intensieve zorgen - 65 procent van 5- tot 11-jarigen kregen al coronaprik
Het coronacommissariaat wil geen verplichte vaccinatie tegen Covid-19. Dat blijkt uit een nota die donderdagavond naar de leden van het Overlegcomité en het voorzitterschap van de Kamer is gestuurd. Commissaris Pedro Facon en zijn team denken wel aan de invoering van een "coronacertificaat", dat vooral moet bijdragen aan een hogere vaccinatiegraad. Lees hier alle ontwikkelingen over het coronavirus.
Lees verder