Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 januari 2022

Retie: Gezocht: buurtwinkels voor gratis energiescreening

Gezocht: buurtwinkels voor gratis energiescreening
De studenten Energietechnologie van Thomas More Campus Geel gaan buurtwinkels en superettes in de Kempen screenen op hun energieverbruik. Concreet zoeken ze 15 bedrijven om een gratis energiescan uit te voeren. Inschrijven kan tot 16 februari.
Lees verder

Balen, Dessel, Mol en Retie stoppen met roken. Doe je mee?
Ook dit voorjaar kan je als roker uit Balen, Dessel, Mol of Retie weer je eerste stappen richting een rookvrij leven zetten, samen met ons! Volg in februari/maart een vrijblijvende infosessie en beslis nadien of je de stap gaat zetten.
Lees verder

Hoe je kind begeleiden bij de vaccinatie? Lees onze online brochure
Vaccinatiecentrum Baldemore ontwikkelde en publiceerde een online brochure die ouders helpt om hun kind voor te bereiden op vaccinatie in het vaccinatiecentrum. De brochure bevat een visueel stappenplan over het verloop van de vaccinatie en praktische tips.
Lees verder

Start jouw nieuwe loopuitdaging met Tour De Kempen!
Ben jij toe aan een nieuwe sportieve uitdaging? Dan is het aanbod van Tour De Kempen misschien wel iets voor jou? Je ontvangt een persoonlijk trainingsschema en loopt op unieke natuuromlopen in de regio. Ook de Retiese loopomloop aan het Vossekot maakt deel uit van het Tour De Kempen-schema.
Lees verder