Doorgaan naar hoofdcontent

Honderden mensen langs route tijdens indrukwekkende uitvaartstoet 14-jarige Esmee

HLN
Honderden mensen langs route tijdens indrukwekkende uitvaartstoet 14-jarige Esmee
In het Nederlandse Leiden zijn honderden mensen opgedaagd langs de route waar de uitvaartstoet van de 14-jarige Esmee passeert. Langs de route hangt bij enkele huizen de vlag halfstok. Het meisje werd op oudejaarsdag dood aangetroffen in Leiden. Een 32-jarige man is aangehouden. Hij is volgens het Openbaar Ministerie een bekende van het slachtoffer en wordt verdacht van moord dan wel doodslag en ontucht.
Lees verder

LIVE. Advocaten: "Djokovic kreeg medische vrijstelling door coronabesmetting in december" - Voracova verlaat Australië
Mag Novak Djokovic (34) alsnog deelnemen aan de Australian Open of wordt hij - naar de algemene verwachting - eerstdaags het land uitgezet? Dat is de hamvraag nadat de Servische toptennisser de toegang tot Australië werd ontzegd op de luchthaven. Op deze pagina volgt u al het nieuws rond 'Nole' op de voet.
Lees verder

Football Talk. Club-spelers Ricca en Otasowie testen positief - Corona-uitbraak bij STVV - Messi speelt niet tegen Lyon
Club oefent straks tegen Puskas United zonder Ricca en Otasowie. Beide liepen tijdens hun vakantie corona op, maar hebben nu pas positief getest. Ricca en Otasowie zitten bijgevolg in quarantaine, en moeten langer dan voorzien in Marbella blijven. Club telt verder geen nieuwe besmettingen. José Izquierdo is intussen uit quarantaine en maakt terug deel uit van de groep.
Lees verder

Nicole Scherzinger kondigt aan dat reünieoptredens van The Pussycat Dolls niet doorgaan, maar andere bandleden vallen uit de lucht
De langverwachte reünieoptredens van The Pussycat Dolls gaan opnieuw niet door. Vanwege de coronacrisis is er vooralsnog een streep gezet door de hele tour. Dat beweert althans leadzangeres Nicole Scherzinger (43) op Instagram.
Lees verder

Hevige rellen aan hoofdkwartier van oppositiepartij in Albanië
In de Albanese hoofdstad Tirana zijn zaterdag hevige rellen uitgebroken aan het hoofdkwartier van de conservatieve oppositiepartij PD (Democratische Partij).
Lees verder

LIVE BK VELDRIJDEN. Cant gaat solo, op naar dertiende titel op rij?
Sanne Cant gaat op de eerste dag van het BK veldrijden voor een dertiende nationale titel op rij. De 31-jarige Antwerpse moet daarvoor Lotte Kopecky, Marion Norbert Riberolle en Alicia Franck achter zich houden. Is Cant opnieuw aan het feest? Volg het hier LIVE!
Lees verder

BV 24/7. Jitske Van de Veire heeft goed nieuws en Lize Feryn keert gehavend terug naar België
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Wout van Aert verkent BK-omloop: "Mooi, maar zwaar parcours"
Wout van Aert verkende deze middag het parcours van het BK veldrijden in Middelkerke. Na een uurtje rondjes afwerken op het strand en door de duinen reed hij ook nog een half uurtje los op het asfalt van Middelkerke. "Het is een mooi parcours", vatte hij samen na afloop.
Lees verder

Zeker 140 mensen gedood bij aanvallen in noordwesten van Nigeria
In de deelstaat Zamfara, in het noordwesten van Nigeria, hebben aanvallen van gewapende mannen deze week aan minstens 140 mensen het leven gekost. Dat hebben verschillende inwoners zaterdag meegedeeld.
Lees verder

Noddy Holder van Slade blikt terug op z'n succesjaren: "Tijdens de meeste optredens waren we behoorlijk dronken"
Hij was roadie bij Led Zeppelin, klant bij Freddie Mercury en bijna lid van AC/DC, maar iedereen kent hem uiteraard als de flamboyante frontman van Slade, een van de populairste popgroepen uit de jaren 70. Noddy Holder (75) heeft er al een bewogen carrière opzitten en kijkt in dit interview met plezier terug op de hoogdagen. "We werden soms bekeken alsof we aliens waren."
Lees verder

Saoedi-Arabië laat prinses na drie jaar gevangenschap weer vrij
Een Saoedische prinses die bijna drie jaar lang opgesloten zat in Riyad, is opnieuw vrijgelaten. Dat heeft een mensenrechtenorganisatie zaterdag meegedeeld.
Lees verder

Last van een winterdip? Met deze opkikkers zet je een portie energie op tafel
De feestdagen zijn dan wel voorbij, de winter is dat nog lang niet. Heb jij last van de donkere dagen, en voel je je vermoeid, lusteloos en prikkelbaar? Door gevarieerd en juist te eten, krik je je humeur én je energieniveau weer op. Zorgvuldig voor jou geselecteerd: drie easy peasy gerechten bomvol heerlijke ingrediënten die je vitaliteit een boost geven.
Lees verder

Oppermachtige Sanne Cant vlamt door het zand naar dertiende Belgische veldrittitel op rij
Sanne Cant heeft haar dertiende Belgische veldrittitel op rij beet. De 31-jarige Antwerpse rekende in Middelkerke probleemloos af met Marion Norbert Riberolle en Laura Verdonschot. Lotte Kopecky viel naast het podium.
Lees verder

CELEB 24/7. Kanye West toont z'n nieuwe liefde voor het eerst op Instagram en Dua Lipa geniet van de zon
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Amper 20% overlevingskans: Hannah is met 325 gram lichtste Britse baby in twintig jaar
325 gram, u leest het goed. Meer woog Hannah Stibbles niet toen ze eind vorige maand ter wereld kwam in een ziekenhuis in de Schotse stad Glasgow. Er werd haar een overlevingskans van amper 20 procent toegedicht, maar het dappere ukje ademt nu al zelfstandig. Voorlopig kunnen alle doemscenario's dus de prullenmand in. Hannah mag zich de lichtste levensvatbare baby van het Verenigd Koninkrijk noemen van de voorbije twintig jaar.
Lees verder

Club Brugge wint in Marbella makkelijk oefenmatch tegen Puskas Academy
Club Brugge heeft z'n tweede oefenmatch in Marbella met 1-0 gewonnen tegen Puskas Academy. Alfred Schreuder liet een sterke ploeg opdraven en blauw-zwart won ook verdiend. Mats Rits scoorde voor rust de enige goal van de match.
Lees verder

Turkmenistan wil krater die al een halve eeuw brandt of 'poort naar de hel' blussen
Turkmenistan wil 'de poort naar de hel' - een brandende krater die er al een halve eeuw brandt - sluiten. Het gaat om de Darvaza-krater die gelegen is in de Karakoemwoestijn en inmiddels is uitgegroeid tot een toeristische attractie.
Lees verder

Moment van de waarheid geslaagd: nieuwe ruimtetelescoop klapt enorme spiegel uit
De nieuwe ruimtetelescoop James Webb heeft in de ruimte een metersgrote spiegel uitgeklapt die het licht uit het heelal moet opvangen. Het moment van de waarheid in de hele onderneming is dus geslaagd.
Lees verder

LIVE. Lukaku ook in FA Cup-duel tegen vijfdeklasser aan de aftrap
• Derde ronde FA Cup • Aftrap: 18u30 • Stamford Bridge • Chelsea-Chesterfield (vijfde klasse)
Lees verder

LIVE. Lukaku ook in FA Cup-duel tegen vijfdeklasser aan de aftrap bij Chelsea
• Derde ronde FA Cup • Aftrap: 18u30 • Stamford Bridge • Chelsea-Chesterfield (vijfde klasse)
Lees verder