Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 6 januari 2022

Herenthout: Vacature | Coördinator Eerstelijnszone Middenkempen

Herenthout
Vacature | Coördinator Eerstelijnszone Middenkempen
Eerstelijnszone Middenkempen is op zoek naar een coördinator om het netwerk te organiseren en te coördineren. Je krijgt een voltijds of deeltijds (80%) contract van onbepaalde duur bij ELZ Middenkempen. Interesse? Solliciteren kan tot en met 31 januari.
Lees verder

Resultaten snelheidscontroles juli tot december 2021
Lokale politie Neteland heeft van juli tot december opnieuw snelheidscontroles uitgevoerd op het grondgebied van Herenthout. We informeren je graag over de resultaten van deze actie.
Lees verder

Veelgestelde vragen vaccinatie kinderen
Vanaf deze week kunnen ouders die dit willen hun kinderen van 5 tot en met 11 jaar laten vaccineren in het tijdelijke vaccinatiecentrum in Bobbejaanland, Kinderland. Hier alvast het antwoord op enkele veelgestelde vragen.
Lees verder

Fleur je tuin op met een plantpakket
Tijdens de Neteplant!-dag gingen we eind vorig jaar met z'n allen aan de slag om te ontharden en nieuwe plantjes aan te planten. Minder tegels, meer groen! Daar kunnen we het hele jaar door aan werken. Wie vorige keer aan de slag ging ontving hierbij een plantpakket. Er zijn nog een aantal pakketten over. Wil jij graag jouw tuin opfleuren met tulpen en narcissen? Bel dan naar het onthaal op 014 50 21 21 en maak een afspraak om één van de resterende pakketten op te halen.
Lees verder