Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 14 januari 2022

Herenthout: Doe mee met de Fairtrade spaaractie

Herenthout
Doe mee met de Fairtrade spaaractie
Fair Trade betekent letterlijk 'eerlijke handel', wat erop neerkomt dat de producent eerlijke producten maakt. Producten die duurzaam gemaakt worden en waarvoor een eerlijke prijs betaald wordt, zodat de producent en zijn gezin een menswaardig bestaan kunnen leiden. Je kan je engageren voor eerlijke handel door producten van eigen bodem, lokaal geproduceerd en lokaal geconsumeerd, te kopen. Je kan je ook engageren door producten uit het Zuiden met een fairtradelogo te kopen.
Lees verder

Vacature | Maatschappelijk Werker
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een Maatschappelijk Werker. Wil jij bij onze sociale dienst echt het verschil maken en mee bijdragen aan onze visie? Solliciteer dan voor 31 januari 2022 via het online sollicitatieformulier.
Lees verder

Advies- en hulplijn Corona Zuiderkempen
Vragen over Corona? De advies- en hulplijn Corona Zuiderkempen is bereikbaar op weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur en tijdens het weekend van 8.00 tot 18.00 uur.
Lees verder

Ontwerp plan MER Gemeenschappelijk Landbouwbeleid 2023-2027
Het Departement Landbouw en Visserij co├Ârdineert de opmaak van het Vlaams Strategisch Plan voor Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) voor de periode 2023-2027. Voor het Vlaams Strategisch Plan kan worden uitgevoerd, moet een plan-milieueffectrapportage (plan-MER) worden uitgevoerd.
Lees verder