Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 10 januari 2022

Gemeente Mol: Wachtlijst zwemschool Vita Den Uyt opnieuw opengezet vanaf 10 januari

Wachtlijst zwemschool Vita Den Uyt opnieuw opengezet vanaf 10 januari

De zwemschool van Vita Den Uyt zet vanaf 10 januari de wachtlijst voor de zwemlessen opnieuw open. Deze werd eerder gesloten wegens te veel aanvragen. Na een nieuwe opstart van de zwemschool in september, konden veel kinderen van de wachtlijst inschuiven in de lessenreeks. Hierdoor is de wachtlijst nu kort genoeg om opnieuw kinderen toe te laten op de wachtlijst. Uitzondering is het ouder-kind-zwemmen vanaf zes maanden, deze wachtlijst is nog te lang. De nieuwe lessenreeks start op 31 januari.

Lees verder

Plantdag park de Kiosk op 8 januari gaat door: ook welkom zonder inschrijving!

De plantdag in park de Kiosk op zaterdag 8 januari gaat zeker door. Wie zin heeft om de handen uit de mouwen te steken en samen met ons 880 nieuwe bomen en struiken te planten, is welkom! Vanaf 10 uur verzamelen het gemeentebestuur, buurtbewoners, Buurtwerk Wezel en het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete om het park met nieuwe planten op te frissen. Wij zorgen voor werkmateriaal en iets lekkers. Zin om mee te helpen? Trek je laarzen aan en kom langs!

Lees verder

Anderstalige nieuwkomers wegwijs maken in Mol? Word vrijwilliger van Het Kompas!

Wil jij anderstalige nieuwkomers in onze gemeente wegwijs maken en hen zo welkom heten in MooiMol? Word dan vrijwilliger van Het Kompas. We zoeken inwoners die onze gemeente goed kennen en zin hebben om ons team vrijwilligers te versterken. Interesse of wil je meer info? Contacteer dan Hanne Rijkers via hanne.rijkers@gemeentemol.be of bel 0474 94 17 16.

Lees verder

Wat vind jij van zwembad Vita Den Uyt? Enquête terug online na technisch defect

De enquête waarin Vita Den Uyt jouw mening vraagt over hun zwembad, staat terug online. Door een technisch defect werd deze tijdelijk offline gehaald. Doe mee aan het onderzoek (deel 2) en vul uiterlijk op 31 augustus de enquête in. Zowel bezoekers, afhakers als niet-bezoekers kunnen de enquête invullen. Wie deelneemt, maakt kans om een sportpakket te winnen ter waarde van 250 euro. Bovendien redt meteen ook 1 m² bedreigd regenwoud. De enquête is volledig anoniem en neemt zo'n 10 minuten in beslag.

Lees verder