Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 3 januari 2022

Gemeente Mol: Vaccinatie-update“Ouders 5-tot-11-jarigen beslissen vrij en maken zelf afspraak”

Vaccinatie-update"Ouders 5-tot-11-jarigen beslissen vrij en maken zelf afspraak"

Ook tijdens de kerstvakantie gaan het prikken en uitnodigen gewoon verder. Alle overblijvende meerderjarigen die voldoen aan de tussentermijn met hun eerste vaccinatie, ontvangen tussen nu en de komende dagen een uitnodiging. Daarnaast krijgen de ouders van alle 5 tot 11-jarigen de mogelijkheid om zelf een afspraak voor vaccinatie in te boeken. In deze jonge leeftijdscategorie werken we dus niet met voorgeboekte afspraken. Zo krijgen alle ouders meer tijd om weloverwogen en in alle sereniteit te beslissen.  

Lees verder

Driekoningen op 6 januari: met traditionele verkeersborden en nieuwe maatregelen

Op 6 januari 2022 zijn driekoningenzangers opnieuw welkom in onze gemeente! In 2021 stak het coronavirus hier jammer genoeg een stokje voor. Wel vragen we alle zangertjes én gulle gevers om enkele richtlijnen te volgen, waaronder het dragen van een mondmasker vanaf 6 jaar. Daarnaast roepen we alle automobilisten op om op 6 januari extra voorzichtig te zijn. We plaatsen hiervoor de traditionele verkeersborden.

Lees verder

Start inschrijvingen sportlessen voorjaar en grabbelpas krokusvakantie

Van januari tot juni organiseert de dienst jeugd en sport een sportaanbod voor kinderen en volwassenen. De inschrijvingen starten op maandag 10 januari om 18 uur. Schrijf bij voorkeur online in via www.gemeentemol.be/sport > online inschrijven sportactiviteiten. Kan je niet online inschrijven, maak dan vooraf een afspraak via 014 33 05 10 of sportactiviteiten@gemeentemol.be . Je kan dan op 10 januari op het afgesproken uur inschrijven op het onthaal van de dienst jeugd en sport, Rode-Kruislaan 20. Bekijk het aanbod op www.gemeentemol.be/sport.

Lees verder

Wat vind jij van zwembad Vita Den Uyt? Vul enquête in voor 1 april 2022

Wat vind jij van ons zwembad Vita Den Uyt? Doe mee aan het onderzoek (deel 2) en vul tussen 1 januari en 31 maart 2022 de enquête in via www.sport22.eu/be/8538. Zowel bezoekers, afhakers als niet-bezoekers kunnen de enquête invullen. Wie deelneemt, redt meteen ook 1 m² bedreigd regenwoud. Bovendien maak je kans om een sportpakket te winnen ter waarde van 250 euro.

Lees verder