Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 6 januari 2022

Gemeente Mol: Rode brievenbus hoek Nieuwstraat - Biststraat verhuist naar pleintje Ginderbroek

Rode brievenbus hoek Nieuwstraat - Biststraat verhuist naar pleintje Ginderbroek

De rode brievenbus op de hoek Nieuwstraat – Biststraat verhuist naar het pleintje in Ginderbroek. De brievenbus ruimt plaats voor de nieuwe parkeerbewegwijzeringsborden die op deze locatie geplaatst worden. Op vraag van het gemeentebestuur verplaatst De Post de rode brievenbus op donderdag 6 januari.

Lees verder

Druk ook in 2022 jouw stempel op ons platteland. Stuur nu je projectidee├źn in!

In 2022 kunnen ook inwoners opnieuw plattelandssubsidies aanvragen voor projecten die het platteland in onze provincie versterken, vernieuwen of verduurzamen. Heb je een (groots) idee rond het dorpsleven een boost geven, de korteketenverkoop of het vrijwaren van open ruimte? Heb je zin om daar met anderen aan te werken? Kijk dan op www.leaderprovincieantwerpen.be voor meer info. Om jou te inspireren en te helpen je idee vorm te geven, kan je op 18 februari deelnemen aan een online infosessie over de subsidiemogelijkheden. De deadline voor het indienen van je idee is 28 maart 2022.

Lees verder

Vrijwillige kinderoppassers gezocht tijdens fietslessen volwassenen

De dienst samenlevingsopbouw zoekt vrijwilligers die tijdens de fietslessen voor volwassenen de kinderopvang mee willen begeleiden. Werk je graag met kinderen en kan je je tussen 16 februari en 1 juni op woensdag tussen 13 en 16 uur vrijmaken? Contacteer dan de dienst samenlevingsopbouw via 014 33 16 22 of mail naar samenlevingsopbouw@gemeentemol.be. Je hoeft niet elke woensdag aanwezig te zijn, je kan flexibel ingezet worden in de werking.

Lees verder

Molenstraat vanaf 10 januari zes weken afgesloten door herstelling natuursteen

Op maandag 10 januari start de heraanleg van de natuursteenverharding op het kruispunt Laar - Molenstraat. Hierdoor is de toegang van de Molenstraat via het Laar onbruikbaar voor auto's. Om bewoners van de Molenstraat toegang te geven, voert het gemeentebestuur tijdelijk tweerichtingsverkeer in vanaf het kruispunt met de Molenhoekstraat. De werken nemen zes weken in beslag, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Lees verder