Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 4 januari 2022

Gemeente Mol: Duogesprek tussen Van Gompel en Van Dievel op 27 januari in bib geannuleerd

Duogesprek tussen Van Gompel en Van Dievel op 27 januari in bib geannuleerd

Het duogesprek tussen Patrick Van Gompel en Louis Van Dievel voorzien op 27 januari in de leeszaal van de bibliotheek wordt geannuleerd. Dit omwille van de verstrengde coronamaatregelen. We vinden het bijzonder jammer, maar hopen je in 2022 opnieuw veilig te verwelkomen op een van onze volgende activiteiten. Kocht je al een ticket, dan ontvang je later nog een mail.

 

Lees verder

Herbekijk webinar 'Slim verhuren' van 9 december

Op donderdagavond 9 december organiseerde het Kempens Woonplatform (IOK) het webinar 'Slim verhuren'. Dit webinar werd uitgewerkt voor 25 Kempense steden en gemeenten waaronder ook onze gemeente. De focus van het webinar ligt op de vereiste woningkwaliteit in huurwoningen. Daarnaast wordt ook stilgestaan bij de andere wettelijke verplichtingen waaraan je in Vlaanderen moet voldoen bij woningverhuur. Het webinar werd opgenomen en kan je hier herbekijken.

 

Lees verder

Sneller je extra prik? Vervroeg je afspraak!

Heb je als 18-plusser een uitnodiging met een voorgesteld prikmoment ontvangen voor de komende weken, maar wil je vroeger – bijvoorbeeld nog deze week - aan bod komen? Het is bijzonder eenvoudig om zelf online je afspraak te vervroegen. Ook als je het voorgestelde prikmoment al bevestigd hebt, kan je gemakkelijk vervroegen. Miste je vorige week je afspraak voor je extra prik? Je kan voor de komende dagen een nieuw prikmoment inboeken.

Lees verder

Supervisor/coördinator gezocht voor callcenter van vaccinatiecentrum Baldemore

Het vaccinatiecentrum van de eerstelijnszone Baldemore zoekt een meewerkende supervisor of coördinator van het callcenter. Het gaat om een tijdelijke, voltijdse tewerkstelling (38 uren per week). Solliciteren kan tot 27 januari 2022 via het online sollicitatieformulier. Meer info over deze vacature vind je op www.randstad.be.

Lees verder