Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 januari 2022

Gemeente Mol: #deKempenbeweegt in 2022: heruitzendingen januari, nieuwe afleveringen februari

#deKempenbeweegt in 2022: heruitzendingen januari, nieuwe afleveringen februari

Goed nieuws voor de vele trouwe fans van #deKempenbeweegt: ook in 2022 kunnen we met z'n allen thuis sporten! Het populaire bewegingsprogramma op RTV krijgt een vervolg met heruitzendingen in januari en nieuwe afleveringen in februari. Stem dus elke werkdag af op RTV, om 10.30 of om 15 uur. Iedereen kan meedoen!

Lees verder

Hoe je kind begeleiden bij de vaccinatie? Lees onze online brochure

Vaccinatiecentrum Baldemore ontwikkelde en publiceerde een online brochure die ouders helpt om hun kind voor te bereiden op vaccinatie in het vaccinatiecentrum. De brochure bevat een visueel stappenplan over het verloop van de vaccinatie en praktische tips die je kind helpen met het oog op een vlotte vaccinatie.

Lees verder

Volg de gemeenteraad van maandag 17 januari live via YouTube

Op maandag 17 januari, om 20 uur kan je de gemeenteraad live volgen op YouTube via deze link. De gemeenteraadsleden vergaderen veilig van thuis uit via Zoom. Via een livestream op YouTube zenden we de gemeenteraad uit zodat iedereen deze publieke vergadering ook tijdens de coronacrisis kan volgen. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Omgevingsvergunning voor rioleringsproject Achterbos en veilige fietsverbinding

De Vlaamse overheid leverde een omgevingsvergunning af voor de realisatie van een groot rioleringsproject in Achterbos en de realisatie van een veilige fietsverbinding met het Centrum. Het project omvat verschillende delen, waarbij de komst van vrijliggende fietspaden én de heraanleg van de kruispunten van de Sint-Apollonialaan belangrijke elementen zijn. Nu de omgevingsvergunning is verleend, start de procedure voor het aanstellen van een aannemer. Als alles verloopt zoals gepland, kunnen we nog voor komende zomervakantie een aannemer aanstellen. In dat geval starten de werken dit najaar. 

Lees verder