Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 januari 2022

Gemeente Kaprijke: Sociaal tarief voor elektriciteit? Dan krijg je 80 euro

Gemeente Kaprijke
Sociaal tarief voor elektriciteit? Dan krijg je 80 euro
Door de hoge energieprijzen in 2021 hebben huishoudens met een laag inkomen nood aan financiële steun. Daarom krijgen burgers die op 30 september 2021 recht hadden op het sociaal tarief voor elektriciteit een eenmalig forfait van 80 euro.
Lees verder

Wildlife Taxi Team zoekt vrijwilligers
Heb jij een hart voor de natuur en wil je graag noodlijdende wilde dieren helpen? Vogelbescherming Vlaanderen is op zoek naar geëngageerde dierenliefhebbers die het Wildlife Taxi Team willen versterken als telefonist en/of chauffeur.
Lees verder

Nieuwe restafvalzakken in omloop
Sinds kort zijn er nieuwe restafvalzakken in omloop in Kaprijke. Deze zakken kunnen er iets anders uitzien dan de 'oude' zakken, maar beantwoorden aan eenzelfde Europese kwaliteitsnorm.
Lees verder

Verbouwingswerken AC: loket burgerzaken in de bib
Vanaf 25 januari vinden er werken plaats op het gelijkvloers van het Administratief Centrum. De burger zal daardoor tijdelijk geholpen worden in de nabijgelegen bibliotheek.
Lees verder

Vul de enquête over het SOCK in en maak kans op een Bongo-bon van 250 euro
Van 1 februari 2022 tot en met 31 maart 2022 bevragen we je graag over het SOCK. Zowel over je ervaringen als huurder, of als bezoeker. Misschien win je er een Bongo-bon mee. Zeker is in ieder geval dat elke ingevulde enquête 1m² regenwoud redt. Geef je mening over ons cultuurhuis!
Lees verder