Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 januari 2022

Gemeente Boom: Sport en corona

Sport en corona
Sporten en bewegen is van groot belang voor zowel uw lichamelijke als mentale gezondheid. Maar in tijden van de corona epidemie moeten we op tijd rust inlassen bij een infectie of na het krijgen van een vaccin.
Lees verder

Aanbod opleidingen en bijscholingen VTS 2022
Ontdek het online aanbod opleidingen en bijscholingen voor het nieuwe jaar. "Samen meer trainers beter opleiden", daar gaan we voor!
Lees verder

Trofee van sportverdienste: laatste oproep
Jaarlijks bekronen we onze sporters en reiken we de " Gouden Baksteen"(voor een individuele sporter), "De Gouden Muur"(voor een ploegsport) en het "Gouden Truweel" (kan zowel individueel als per ploeg) uit.
Lees verder

#Sportersbelevenmeer
Tijdens de maand december reikte Sport Vlaanderen de #sportersbelevenmeer trofee uit. Ook voor het jaar 2021 mocht onze gemeente opnieuw deze trofee mee naar Boom nemen. Om de trofee in ontvangst te nemen moest je voldoen aan 4 van de 6 criteria om de sport dichter naar de bevolking te brengen.
Lees verder

4.820 euro voor de welzijnsschakel Boom
Op 11.11.2021 organiseerden de Boomse sportraad i.s.m. de WSV Schorrestappers en de sportdienst de walk for life, een unieke samenwerking. 1116 Deelnemers wandelden hun kilometers op de verschillende parcours.
Lees verder

Boomse Sportproevers – Recreatief badmintontornooi op 18 februari 2022
Speel je af en toe badminton in de zomer en wil je eens meespelen aan een recreatief tornooi ? Er zijn verschillende reeksen, dubbel heren, dubbel dames, jeugd en dubbel gemengd. We maken ook een onderscheid tussen beginnelingen en gevorderden. Iedereen is welkom.
Lees verder