Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 januari 2022

Gemeente Boom: Corona-update CC De Steiger

Corona-update CC De Steiger
Amper 3 maanden na de opening van ons seizoen, moeten we alweer de deuren sluiten en dit (alvast) tot en met 28 januari.
Lees verder

Vaccinatiecentrum RupeLaar en Antwerpen werken deze week samen om extra boosters te zetten
De vaccinatiecentra van RupeLaar en Antwerpen bundelen de krachten om extra boosterprikken te zetten voor inwoners van de RupeLaar, en dit op woensdagnamiddag 5 januari (tot 15.30u) en vrijdag 7 januari in Antwerp Expo te Antwerpen.
Lees verder

Tweede infomoment over plannen Noeveren op 19 januari 2022
Het lokaal bestuur werkt volop aan het erfgoedbeheersplan voor het beschermde dorpsgezicht Noeveren. Op 19 januari kom je alles te weten over de stand van zaken tijdens een tweede infomoment.
Lees verder

Basiscursus Ecologisch Tuinieren in het Ecohuis
Van 2 tot 23 februari kan je in het Ecohuis gratis de basiscursus Ecologisch Tuinieren van Velt komen volgen. Schrijf je snel in als je er bij wil zijn.
Lees verder

Sportkampen voorjaar
De kerstvakantie is nog maar net voorbij en wij denken al volop aan de volgende schoolvakantie! Want ook dan hebben wij heel wat leuke sportkampen op de planning staan.
Lees verder

Eerste Hulp Bij Ongevallen in de sportclub
Sporten is gezond, maar af en toe loopt het mis op of naast het sportveld of de sportmat. In zo'n situatie is het van groot belang dat je weet wat er aan de hand is en wat je moet doen om de persoon in kwestie te helpen.
Lees verder