Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 7 januari 2022

Gemeente Balen: Sociaal tarief voor elektriciteit? Dan krijg je automatisch eenmalig forfait.

Sociaal tarief voor elektriciteit? Dan krijg je automatisch eenmalig forfait.
Lees verder

Nog niet gevaccineerd? Maak je afspraak voor woensdagavond 12 januari
De campagne voor de snelle plaatsing van de extra prikken, verloopt al enkele weken op kruissnelheid. Ook de afgelopen week werden er in het vaccinatiecentrum iedere dag grote aantallen extra prikken geplaatst. Inwoners die zich voor het eerst willen laten vaccineren, kunnen op 12 januari terecht.
Lees verder

13 januari: verkeershinder in Vaartstraat (t.h.v. vroegere Arcade)
Op donderdag 13 januari worden er werken uitgevoerd in de Vaartstraat, ter hoogte van huisnummer 152 (site van de vroegere Arcade). Tijdelijke verkeerslichten regelen het beurtelings verkeer. Hou rekening met enige hinder.
Lees verder

Medisch coƶrdinatieoverleg: "Besmettingscijfers stijgen fors, hopelijk blijft intensieve zorgen gespaard"
De afgelopen dagen registreerden we een forse stijging van de besmettingscijfers. Op dit moment weet niemand welke impact deze stijgende cijfers de komende weken hebben op de dienst intensieve zorgen. De gewone opnamecijfers van coronapatiƫnten zitten alvast in de lift.
Lees verder

Aantal besmettingen in Balen stijgt verder
Het aantal besmettingen in onze gemeente is sinds eind december terug aan het stijgen: in het begin lichtjes, sinds deze week terug sneller. Vermoedelijk speelt hier de omikronvariant een rol, die dankbaar gebruik maakt van de sociale contacten tijdens de feestdagen.
Lees verder