Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 5 januari 2022

Gemeente Balen: Sneller je extra prik? Vervroeg je afspraak!

Sneller je extra prik? Vervroeg je afspraak!
Heb je als 18-plusser een uitnodiging met een voorgesteld prikmoment ontvangen voor de komende weken, maar wil je vroeger – bijvoorbeeld nog deze week - aan bod komen? Het is bijzonder eenvoudig om zelf online je afspraak te vervroegen. Ook als je het voorgestelde prikmoment al bevestigd hebt.
Lees verder

Foto's Nieuwjaarke Zoete zingen
Op oudjaar gingen de kinderen in Hulsen traditiegetrouw op pad om Nieuwjaarke Zoete te zingen. We danken alle zangers, begeleiders en luisteraars om zich aan de richtlijnen te houden en creatief om te gaan met het overhandigen van snoep of centjes. Bekijk de foto's van Jos Timmermans.
Lees verder

Vacature: Supervisor/coördinator voor callcenter vaccinatiecentrum Baldemore
Het vaccinatiecentrum van de eerstelijnszone Baldemore zoekt een meewerkende supervisor of coördinator van het callcenter. Het gaat om een tijdelijke, voltijdse tewerkstelling (38 uren per week). Solliciteren kan tot 27 januari 2022 via het online sollicitatieformulier.
Lees verder

Online info-avond over vrijwillig brandweerman (din 11 jan)
Brandweer zone Kempen rekruteert opnieuw heel wat brandweervrijwilligers. Solliciteren kan tot 25 februari. Op dinsdag 11 januari (19u) is er een digitale informatie-avond. Registreer je vooraf via vacature@brandweerzonekempen.
Lees verder

Bekijk het vormingsaanbod van Den Travoo (voorjaar 2022)
Den Travoo biedt heel wat interessante vormingen en diensten aan. Lees verder om het aanbod voor het volgende voorjaar te bekijken of haal het vormingsboekje af in het OCMW-huis of in Den Travoo. Alle vormingen zijn gratis, voor deelname aan cursussen moet je wel steeds vooraf inschrijven.
Lees verder