Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Ruil je zwemtickets 2021 om tot 31 januari

Ruil je zwemtickets 2021 om tot 31 januari
Heb je nog tickets voor het zwembad van Mol liggen die geldig zijn tot eind 2021? Dan kan je deze tot 31 januari 2022 aan de balie van De Kruierie omruilen tegen tickets voor 2022. Het gaat hier voor alle duidelijkheid enkel om de voordeeltickets voor Balenaars die aangekocht werden in De Kruierie.
Lees verder

Overlegcomité 22 december: verscherpte preventieve maatregelen tegen omikronvariant
Het Overlegcomité heeft beslist om vanaf zondag 26 december een aantal preventieve gezondheidsmaatregelen te verscherpen tegen de omikronvariant: o.a. verbod op events en activiteiten binnen, strengere regels voor events buiten, sportwedstrijden zonder publiek, veilig winkelen en kerst vieren.
Lees verder

Oproep: hou het coronaveilig tijdens het bedelzingen
Het bedelzingen (o.a. oudjaar en driekoningen) mag doorgaan volgens de huidige maatregelen, maar wel coronaveilig. Zo zijn er enkele richtlijnen voor zangers, begeleiders en luisteraars om zo de kans op besmetting te beperken. We hopen zo de opmars van de omikronvariant mee te kunnen indijken
Lees verder

Regionaal medisch coördinatieoverleg: "Even naar adem happen, 5de golf klopt op de deur"
We zitten op een bizar kantelpunt in deze coronacrisis. De 4de golf loopt op z'n laatste benen: het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt fors. Dit zou voor iedereen welverdiende feestdagen moeten zorgen, maar de omikronvariant baart wetenschappers evenwel grote zorgen.
Lees verder

Balen valt in de prijzen op #sportersbelevenmeer-awards
De gemeente Balen is opnieuw in de prijzen gevallen op de uitreiking van de #sportersbelevenmeer-awards door Sport Vlaanderen. Balen behaalde de titel #sportersbelevenmeer-gemeente 2021 en won ook in de categorie 'Sporten zonder drempels' met de organisatie van 'De Andere Sportdag - Home Edition'.
Lees verder