Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 13 januari 2022

Gemeente Balen: Nieuwe inschrijving in een Balense school? Meld je eerst online aan!

Nieuwe inschrijving in een Balense school? Meld je eerst online aan!
Is jouw kind geboren in 2020, vóór 2020 maar nog nooit ingeschreven in een Balense school, of wil je een andere Balense school kiezen? Meld het dan eerst aan via www.balen.be/aanmeldenscholen! Dit kan vanaf 10 januari (schoolpersoneel en ouders met al een kind op die school) of 9 maart (rest).
Lees verder

Wereldkeuken in Den Travoo (17 jan)
Maandag 17 januari kan je weer komen genieten van de wereldkeuken in Den Travoo. Deze editie ontdekken we de Syrische keuken met een verwarmende lamsschotel met tomatensaus, sperziebonen en rijst. Reservatie is aangeraden.
Lees verder

Brochure: Hoe je kind begeleiden bij de vaccinatie?
Vaccinatiecentrum Baldemore ontwikkelde en publiceerde een online brochure die ouders helpt om hun kind voor te bereiden op vaccinatie in het vaccinatiecentrum. De brochure bevat een visueel stappenplan over het verloop en praktische tips die je kind helpen met het oog op een vlotte vaccinatie.
Lees verder

Gebuurtenissen: Geef je activiteit in maa/apr door vóór 20 januari
Wil jij jouw activiteit in Balen in maart of april extra in de kijker zetten in de gemeentelijke activiteitenkrant Gebuurtenissen? Geef deze dan uiterlijk 20 januari door via het evenementenloket!
Lees verder

Vaccinatienieuws: naast meerderjarigen nu ook eerste kinderen gevaccineerd
Lees verder