Doorgaan naar hoofdcontent

Football Talk. Dortmund-Belgen vieren bij Hoffenheim - Openda de pineut bij Vitesse - Rashford de held op Old Trafford

HLN
Football Talk. Dortmund-Belgen vieren bij Hoffenheim - Openda de pineut bij Vitesse - Rashford de held op Old Trafford
Manchester United heeft de thuiswedstrijd tegen West Ham United met 1-0 gewonnen. Marcus Rashford maakte in de 93ste minuut op aangeven van Edinson Cavani de winnende goal op Old Trafford. United heeft door de zege de vierde plek in de Premier League overgenomen van West Ham United. De ploeg van interim-coach Ralf Rangnick staat na 22 duels op 38 punten, West Ham na 23 duels op 37 punten.
Lees verder

LIVE. Voorlopig ook na rust huilen met de pet op in Charleroi - AA Gent (0-0)
• 23ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi • AA Gent en Charleroi hebben beiden 35 punten
Lees verder

IN BEELD. Zij supporteren voor hun sterren in 'Dancing With The Stars'
Vanavond is het de tweede keer in 2022 dat de deelnemers van 'Dancing With the Stars' hun aangeleerde moves live mogen demonstreren. De top vijf brengt deze week elk één dans, en er volgt ook nog een kleine verrassing van een van de juryleden...
Lees verder

Home-invasion in Sint-Amandsberg: dochter die deur open deed met traangas aangevallen
In de Johannes Hartmannlaan, een anders rustige straat in Sint-Amandsberg, heeft zaterdagavond een home-invasion plaatsgevonden. Twee personen drongen een woning binnen toen de bewoners het huis uit waren. Enkel de twee dochters waren aanwezig. Toen één van hen open deed nadat de daders aanbelden, werd ze aangevallen met traangas.
Lees verder

"Silvio Berlusconi stapt uit presidentsrace"
Silvio Berlusconi wil dan toch geen president van zijn land worden. Dat zou de voormalige Italiaanse premier volgens verschillende media meegedeeld hebben aan de centrumrechtse partijen die hem steunen.
Lees verder

Franse avonturier sterft tijdens poging om Atlantische Oceaan in roeiboot over te steken
Jean-Jacques Savin (75) is dood teruggevonden aan boord van zijn sloep. Dat heeft zijn team bevestigd. De Franse avonturier wilde in een roeiboot de Atlantische Oceaan oversteken.
Lees verder

Voormalig baseballprof 50 jaar cel in voor moord op peuter
Voormalig baseballprof Sergio Mitre (40) is in Mexico veroordeeld tot een gevangenisstraf van 50 jaar voor het vermoorden van een 22 maanden oud meisje. De oud-werper van onder meer New York Yankees vergreep zich in juli 2020 aan het dochtertje van zijn ex-vriendin.
Lees verder

Loredana en Pat Krimson blikken vooruit naar hun huwelijk: "Najaar 2023"
Pat Krimson (56) en Loredana De Amicis (34) maakten midden januari bekend dat ze verloofd zijn. Na hun optreden op '24 UUR LIVE' vertelde het koppel aan Siska Schoeters wat meer over hun verloving. En ook hun toekomstplannen kwamen aan bod. "We zijn met veel nieuwe dingen bezig."
Lees verder

LIVE. Blessuretijd in Charleroi-Gent. Gebeurt er nog iéts? (0-0)
• 23ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi • AA Gent en Charleroi hebben beiden 35 punten
Lees verder

Primeur tijdens 'Dancing With the Stars': Jan Kooijman lost eerste single
Jurylid Jan Kooijman stelde zijn allereerste single 'Neem Me Mee' voor tijdens 'Dancing With The Stars'. Het nummer is de eerste track van zijn Nederlandstalige EP 'Schemering', die later dit jaar uitkomt. "Als danser weet je dat je carrière eindigt. Vandaar dat ik me ook in andere disciplines heb ontwikkeld."
Lees verder

Charleroi en Gent delen de punten in zwakke partij: zo schiet het niet op voor de Buffalo's
AA Gent kwam ook in zijn tweede wedstrijd na Nieuwjaar niet verder dan een puntendeling. Na een gelijkspel thuis tegen Kortrijk, volgde in Charleroi een troosteloze 0-0. Zo schiet het voor de Buffalo's niet op richting play-off 1.
Lees verder

Duo neemt lijk mee naar postkantoor in poging om zijn pensioen op te strijken
Een wel heel luguber voorval in het postkantoor van Carlow, een stad in het zuidoosten van Ierland: twee kerels verschenen vrijdagochtend voor het loket terwijl ze een lijk ondersteunden. Blijkbaar was het hun bedoeling om op die manier het pensioen van de overleden man op te strijken.
Lees verder

Sergio over het schandaal bij 'The Voice of Holland': "Binnenkort zijn er geen Nederlandse artiesten meer"
Sergio (56) had het tijdens '24 UUR LIVE' kort over het schandaal bij 'The Voice of Holland'. Verschillende Nederlandse artiesten waaronder Marco Borsato en Ali B worden momenteel beschuldigd van ongepast gedrag of seksueel misbruik. "Wat is me dat daar allemaal?"
Lees verder

Football Talk. Atlético in blessuretijd op en over Valencia - Dortmund-Belgen vieren bij Hoffenheim - Rashford de held op Old Trafford
Spaans landskampioen Atlético Madrid is op de 22ste speeldag van La Liga in een paar minuten van de hel naar de hemel gegaan in het eigen Wanda Metropolitano. Het boog in blessuretijd een 1-2-stand nog om in 3-2-winst.
Lees verder

"Het was fout, ik schaam me": presentator die beerput van Nederlandse 'Voice' opende deed vroeger zelf vrouwonvriendelijke uitspraken
De Nederlandse presentator Tim Hofman biedt nu zelf zijn excuses aan voor vrouwonvriendelijke opmerkingen die hij in het verleden voor de camera uitte. "Het was fout, ik schaam me daarvoor", klinkt het. Deze week bracht hij nog het schandaal rond 'The Voice of Holland' naar buiten.
Lees verder

'Dancing With the Stars' zit erop voor Yemi Oduwale: "Heel teleurgesteld"
De vierde liveshow van 'Dancing with the Stars' leverde alweer enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op. In deze 'Passion Night'-aflevering kon 'eeuwige tweede' Nora Gharib - aan de zijde van danspartner Adrian - over topfavoriete Nina Derwael wippen. Ook seksuologe Lotte Vanwezemael wist andermaal de jury te verbazen. Acteur Yemi Oduwale en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden - na het jurycommentaar - onderaan. Dat bleek voor Yemi - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. De acteur moest als vierde - na Olympiër Pieter Timmers, zanger Metejoor en prinses Delphine van Saksen-Coburg - de dansarena verlaten.
Lees verder

LIVE (17u30). Staat Lukaku opnieuw in de basis bij Chelsea? Blues ontvangen Tottenham
• Premier League • Stamford Bridge • Aftrap: 17u30 • Lukaku opnieuw in de basis?
Lees verder

LIVE (21u). Gaat Zulte Waregem winnen op het veld van Cercle?
• Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Jan Breydelstadion • Speeldag 23
Lees verder

LIVE (16u15). Kan Eden Hazard zich opnieuw tonen tegen Elche?
• LaLiga • Estadio Santiago Bernabeu • Aftrap: 16u15 • Hazard scoorde eerder deze week al tegen Elche
Lees verder

Christoff brengt protestlied niet: "De boodschap is aangekomen bij de minister"
'Sweet Caroline' en 'Zeven Zonden', maar geen 'Minister-President'. Christoff (45) maakte de protestsong voorbije week om dringend versoepelingen voor zijn sector te vragen. "En Jan Jambon heeft geluisterd", zegt hij nu. "Ik heb m'n statement dus kunnen maken."
Lees verder