Doorgaan naar hoofdcontent

“Zou ik ooit oma geworden zijn? Ik vraag het me vaak af”: mama’s Dorine (58), Ann (57) en Ann (54) steken samen...

HLN
"Zou ik ooit oma geworden zijn? Ik vraag het me vaak af": mama's Dorine (58), Ann (57) en Ann (54) steken samen het licht aan voor hun overleden kind
Zou Kevin al een vaste relatie hebben, getrouwd zijn of kindjes hebben? Het blijven voor Dorine Bonte (58) uit Veurne altijd onbeantwoorde vragen, want vijf jaar geleden moest ze plots afscheid nemen van haar 27-jarige zoon die het leven liet na een werkongeval. Samen met Ann Duyck (54) en Ann Nowé (57), die ook hun kind verloren, organiseert ze binnenkort voor het eerst Wereldlichtjesdag in Veurne. "We kunnen hen alleen maar herinneren hoe graag we hen ook in onze armen willen sluiten", weet het trio maar al te goed.
Lees verder

"Zou ik ooit oma geworden zijn? Ik vraag het me vaak af": mama's Dorine (58), Ann (57) en Ann (54) steken samen het licht voor hun overleden kind
Zou Kevin al een vaste relatie hebben, getrouwd zijn of kindjes hebben? Het blijven voor Dorine Bonte (58) uit Veurne altijd onbeantwoorde vragen, want vijf jaar geleden moest ze plots afscheid nemen van haar 27-jarige zoon die het leven liet na een werkongeval. Samen met Ann Duyck (54) en Ann Nowé (57), die ook hun kind verloren, organiseert ze binnenkort voor het eerst Wereldlichtjesdag in Veurne. "We kunnen hen alleen maar herinneren hoe graag we hen ook in onze armen willen sluiten", weet het trio maar al te goed.
Lees verder

Belg met minstens acht kogels afgemaakt in huis aan Costa del Sol
De Spaanse politie heeft het vermoorde lichaam van een man van Belgische afkomst aangetroffen aan de Costa del Sol. Volgens de Spaanse krant 'Diaro Sur' is het slachtoffer 41 jaar. Hij zou met minstens acht kogels afgemaakt zijn in Alhaurín el Grande, een gemeente op een half uur rijden van de steden Marbella en Malaga. Over het onderzoek is nog weinig bekend, maar de omstandigheden doen vermoeden dat het om een afrekening in het drugsmilieu gaat.
Lees verder

Een monoloog van Ritchie De Laet, Antwerp-man in hart en nieren: "Het 'broebelt' nog steeds in mijn buik als ik hier de parking oprijd"
Royal Antwerp FC staat getatoeëerd in zijn hart. Ritchie De Laet (33) over de onvoorwaardelijke liefde van zijn leven. Voor altijd en onlosmakelijk verbonden met het Stamnummer 1. Wij luisterden, hij praatte. Een monoloog.
Lees verder

Achter de schermen van 'BV Darts': "Eén potje met de kandidaten en ze waren overtuigd"
Toen ze aan de Medialaan merkten dat de dartswedstrijden op VTM2 op een almaar groeiende schare kijkers konden rekenen, dachten ze: hier zit meer in. En dus kreeg het interne productiehuis PIT de opdracht 'iets uit te denken met darts'. Dat iets werd 'BV Darts', een opmerkelijk verslavend beestje. Beetje vogelpik, zou je denken. Wat is daar nu aan? God mag het weten, of liever: bedenkers én makers Henri en Tom kúnnen het weten. Zij nemen ons mee voor een kijkje áchter het dartsbord.
Lees verder

Tyra Banks mogelijk aan de deur gezet als presentatrice bij 'Dancing With The Stars'
Supermodel en presentatrice Tyra Banks (47) wordt mogelijk bedankt voor bewezen diensten als presentatrice van de Amerikaanse versie van 'Dancing With The Stars'. De dalende kijkcijfers zouden de oorzaak zijn. Het bericht komt nadat Banks afgelopen week onder vuur lag nadat een oud-deelnemer van het programma 'America's Next Top Model' publiekelijk heeft laten weten dat de kandidaten slecht werden behandeld tijdens de opnames.
Lees verder

Assisenproces rond moord op Julie Van Espen start woensdag met samenstelling jury
Voor het Antwerpse hof van assisen wordt woensdag de volksjury samengesteld voor het proces van Steve Bakelmans (41). Hij wordt beschuldigd van de verkrachting van en de moord op Julie Van Espen, een 23-jarige studente uit Schilde. De verontwaardiging was groot toen bleek dat Bakelmans twee jaar voordien al veroordeeld was voor verkrachting, maar nog altijd vrij rond liep omdat zijn zaak maar bleef aanslepen voor het hof van beroep.
Lees verder

In deze vier scenario's wordt Max Verstappen straks wereldkampioen
Het seizoen wordt pas volgende week in Abu Dhabi afgerond, maar Max Verstappen - na een foutje op P3 op de startgrid - kan dit weekend al wereldkampioen worden. Tenminste toch als een van onderstaande scenario's zich morgen ontvouwt.
Lees verder

PORTRET. Luca Brecel, supertalent dat straks eindelijk voor glorie gaat: "Ik ben mijn eigen baas. Als ik drie maanden niet wil trainen, dan doé ik dat"
Luca Brecel staat op een zucht van een stevige stunt. Onze 26-jarige landgenoot neemt het in de finale van het UK Championship op tegen Zhao Xintong (WS-26). Eindelijk glorie voor een supertalent? Zei hij drie jaar geleden in een interview: "Ik ben een specialleke. Aan saaie mensen héb je toch niets?"
Lees verder

"Orgasmes zijn té fel voor mij." Noor (30) durft niet meer klaarkomen, seksuoloog Wim Slabbinck geeft advies
"Bij mijn eerste orgasme dacht ik dat ik zou doodgaan. Sindsdien blok ik het elke keer af. Hoe geraak ik ervan verlost?" Noor (30) heeft een diepgewortelde angst om klaar te komen. Het hoogtepunt bereiken tijdens het liefdesspel is voor haar ondenkbaar. Relatietherapeut en seksuoloog Wim Slabbinck helpt haar om alle angstgevoelens en sensaties een plaats te geven. "Voor héél veel mensen is het orgasme één van de meest intense sensaties die ze kunnen waarnemen."
Lees verder

Stijgende energieprijzen beu? Zo kan ook jij besparen. Ludwig (58) van eerste 'off grid' huis in België brengt raad: "Nee, u hoeft niet in te boeten aan comfort"
Ludwig Van Wonterghem is 'off grid'. Hij koppelde in 2017 zijn huis in Kuurne van het elektriciteitsnet af en produceert zijn eigen energie. Zijn verhaal inspireert velen. Tijdens drie opendeurweekends in november daagden 165 geïnteresseerden op. Op zoek naar tips, in tijden van stijgende energieprijzen. Ook wij trokken naar Ludwig om zijn advies te vragen over welke snelle maatregelen je kunt nemen. "Geen paniek, we keren niet terug naar de middeleeuwen", knipoogt Ludwig, die ons uitlegt hoe we kunnen geld besparen.
Lees verder

"Wat wil je met een scheids die eerder aan matchfixing deed?": Dortmund-spelers furieus na dubieuze penaltyfases in topper tegen Bayern
Bayern München heeft concurrent Borussia Dortmund een 'djoef' uitgedeeld in Duitsland. De recordkampioen zette de grote rivaal na een open partij in het Signal Iduna Park op vier punten in het klassement: 2-3. Na afloop haalden Jude Bellingham en Erling Haaland verschroeiend uit naar scheidsrechter Felix Zwayer.
Lees verder

"Russisch passagiersvliegtuig moet uitwijken voor verkenningsvliegtuig NAVO"
Een passagiersvliegtuig van de Russische staatsluchtvaartmaatschappij Aeroflot dat op weg was van Tel Aviv naar Moskou, heeft boven de Zwarte Zee zijn koers moeten veranderen vanwege een NAVO-verkenningsvliegtuig. Dat meldt het persagentschap Interfax op basis van de Russische luchtvaartautoriteiten.
Lees verder

BV 24/7. Me-time voor Bieke Ilegems en wie heeft er zijn schoentje gezet?
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

"Door kortsluiting smolt de schakelbox": veel kerstversiering van buitenlandse webshops blijkt onveilig, expert vertelt waar je op moet letten
Niets zo gezellig als twinkelende kerstlichtjes tijdens deze periode van het jaar. Toch moet je hiermee opletten: "Kerstlichtjes van webshops buiten de EU voldoen niet altijd aan onze veiligheidsnormen", benadrukt Frank Samson, brandpreventieadviseur van Brandweerzone Centrum. Hij legt uit hoe je het wél veilig houdt.
Lees verder

Hoe Genk al 14 punten – en de leidersplaats – vergooide na een voorsprong: "Elke nederlaag is nu een mini-trauma"
Hoe geraak je uit die negatieve spiraal, Racing Genk? Een overwinning komt niet op bestelling, zeker niet als je al zó vaak een voorsprong uit handen hebt gegeven. Voer voor psychologen, dus. "Focus op de successen uit het verleden waarin een overwinning wél over de streep werd getrokken", zegt sportpsycholoog Viktor Van der Veken.
Lees verder

Jenny verdwijnt uit 'Familie', al bekijkt ze het zelf positief: "Meer tijd voor mijn kleinkinderen"
Actrice Hilde Van haesendonck (68) staat al zeven jaar op de loonlijst van 'Familie', maar daar komt binnenkort verandering in. -Samen met haar tv--echtgenoot Ludo Hellinx (66) wordt ze uit de reeks -geschreven. "De makers willen duidelijk verjongen", aldus Hilde. "Maar ik ben niet rancuneus. Minder acteren betekent dat ik meer tijd overhou voor mijn familie en mijn man. Sinds corona hebben we gesprekken gevoerd die we nooit eerder hebben gehad. 'Wat als … ik er niet meer ben?'"
Lees verder

Elektrische motorfiets verbreekt wereldsnelheidsrecord
Het Franse bedrijf Voxan heeft een elektrische motorfiets gemaakt die een topsnelheid heeft van 455,737 kilometer per uur. De hogesnelheidsrit werd uitgevoerd door voormalig GP-wereldkampioen Max Biaggi.
Lees verder

"Ze gaan boeken over hem schrijven": Jürgen Klopp prijst 'legende' Divock Origi de hemel in na winnende goal in slotseconden tegen Wolves
Divock to the rescue, andermaal. Liverpool heeft op de vijftiende speeldag van de Premier League op de valreep kunnen profiteren van de nederlaag van Chelsea eerder op de dag. De Reds leken op 0-0 te blijven steken bij Wolverhampton, tot Divock Origi in blessuretijd toesloeg. Zijn coach, Jürgen Klopp, was na afloop lyrisch over zijn spits. "Divock is één van de beste afwerkers die ik ooit gezien heb."
Lees verder

Kerstcoupe in een-twee-drie: kapper tipt 3 snelle feestkapsels met hoge wauw-factor
Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft straks het mooiste feestkapsel van het land? Een eenvoudige vraag, want dankzij de nieuwe generatie slimme stylingtools is het antwoord gewoon: wij allemaal. Geen toverfee nodig, wél kapper Jochen Vanhoudt die enkele kerstkapsels op een rijtje zet die ook jij zonder moeite kan uitproberen.
Lees verder