Doorgaan naar hoofdcontent

Seck woedend nadat hij uit kleedkamer Standard stapt: “Een schande, de refs steunen me niet... Het is racisme”

HLN
Seck woedend nadat hij uit kleedkamer Standard stapt: "Een schande, de refs steunen me niet... Het is racisme"
Vijf goals, drie rode en tien gele kaarten. Antwerp-Standard (2-3) had veel weg van een straatgevecht in Deurne Noord. Dat na het incident tussen Seck en Amallah ook in de catacomben geen einde kende. Seck, nadat hij verhaal was gaan halen in de kleedkamer van de Rouches: "Het is een schande. De scheidsrechters steunen me gewoonweg niet. Het is racisme." Engels: "Seck wil niet zeggen wat Amallah zei, maar hij zit te wenen als een klein kind... zo'n beest. Dan moet het serieus zijn hé." Amallah lachte de beschuldigingen weg. "Ik denk dat er genoeg kleuren en origines in mijn ploeg zitten." Nainggolan, op zijn manier: "De scheidsrechter heeft de match naar de kloten gedaan."
Lees verder

Football Talk. Barça spoelt CL-kater niet door na draw bij Osasuna - Napoli en Mertens glijden af naar vierde plaats na thuisverlies tegen Empoli
Barcelona heeft de rug niet kunnen rechten na de CL-eliminatie van afgelopen midweek. Het slikte zondag op de zeventiende speeldag van La Liga een late gelijkmaker bij Osasuna (2-2).
Lees verder

"Ik zoek mijn vrouw, help me alstublieft": Tientallen vermisten na zware storm in VS
Al bijna 100 doden, dat is het dodentol na de doortocht van de verwoestende golf tornado's in de VS. Alleen al in de staat Kentucky zijn er 80 doden, maar gouverneur Andy Beshear vreest dat het aantal nog zal oplopen. Ondertussen zijn ook de reddingswerken volop aan de gang. Hulpdiensten proberen nu zoveel mogelijk mensen van onder het puin te halen, maar voor velen is er wellicht geen hoop meer.
Lees verder

Nu '#LikeMe' Europa verovert: zo klinken de hits in het Engels
'#LikeMe' kent niet alleen in Vlaanderen en Brussel een immense populariteit, de reeks doet het ook internationaal zeer goed. Intussen is de reeks al te zien in meer dan 10 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en Denemarken. De nummers werden hiervoor speciaal opgenomen in het Engels. In het fragment hoor je ondermeer Pommelien Thijs met de engelstalige versie van 'Afscheid nemen bestaat niet' van Marco Borsato en 'Het allermooiste moment' van Garry Haggar.
Lees verder

Controversieel seizoen eindigt in... controverse: hoe de wedstrijdleiding zijn zeg had in strijd om wereldtitel, tot woede van protesterend Mercedes
53 ronden lang dobberde de grand prix van Abu Dhabi gewoon voort. Op weg naar een zoutloze ontknoping. Maar dan, alsof een seizoen vol controverse niet anders kon dan eindigen in nog meer controverse: hoe Mercedes in woede ontstak. Want de wedstrijdleiding in wezen besliste wie wereldkampioen werd. Niet meer of niet minder.
Lees verder

LIVE. Club begint met Sandra en zonder Vormer, Vossen in de basis bij Essevee
• Jupiler Pro League • Speeldag 18 • Aftrap: 21 uur • Jan Breydel
Lees verder

LIVE. Weinig overtuigend Club Brugge zet Zulte Waregem toch makkelijk opzij: 3-0
• Jupiler Pro League • Speeldag 18 • Aftrap: 21 uur • Jan Breydel
Lees verder

LIVE. Lang diept voorsprong van Club Brugge tegen Zulte Waregem uit tot 3-0
• Jupiler Pro League • Speeldag 18 • Aftrap: 21 uur • Jan Breydel
Lees verder

LIVE. De Ketelaere brengt Club Brugge snel op voorsprong tegen Zulte Waregem
• Jupiler Pro League • Speeldag 18 • Aftrap: 21 uur • Jan Breydel
Lees verder

Europese Unie trekt nog eens 30 miljoen euro uit voor middenveld in Wit-Rusland: "Burgers hebben recht om pad van hun land te bepalen"
De Europese Unie trekt nog eens 30 miljoen euro uit om het maatschappelijk middenveld in Wit-Rusland te steunen. Dat heeft de voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, aangekondigd na een ontmoeting met de Wit-Russissche opposante Svetlana Tichanovskaja in Brussel.
Lees verder

Vader Jos Verstappen geloofde er niet meer in, maar Max wilde niet opgeven: "Soms gebeuren er mirakels"
Vader Jos was tijdens de race weggelopen. "Ik geloofde er niet meer in." Max Verstappen bleef wél gaan tot het gaatje. Met een nu al legendarische F1-titel als resultaat. "Ik ben wereldkampioen. Crazy."
Lees verder

LIVE. GOAL! Daar is Benzema: spits treft prinsheerlijk raak in derby tegen Atlético
• La Liga • Aftrap: 21 uur • Real is leider, Atlético vierde • Estadio Santiago Bernabéu
Lees verder

Lenny en Elke herdenken overleden dochtertje op Wereldlichtjesdag: "Dit is zo waardevol"
Elk jaar vindt op de tweede zondag van december Wereldlichtjesdag plaats. Over heel de wereld komen mensen dan bij elkaar om overleden kinderen te herdenken. Om zeven uur 's avonds worden overal lichtjes aangestoken als teken van steun voor ouders die hun kind verloren hebben. Lenny en Elke branden vanavond een kaarsje voor hun overleden dochtertje Ellie-May: "Dit is zo waardevol".
Lees verder

Britse premier versnelt boostercampagne tegen "vloedgolf" van omikronvariant
De Britse premier Boris Johnson heeft zondag gewaarschuwd dat er een "vloedgolf" van de omikronvariant op komst is. Alle volwassenen in Engeland zullen vanaf volgende week uitgenodigd worden voor een boosterprik.
Lees verder

LIVE. Rust in Madrid! Real leidt tegen Atlético na heerlijke goal van Benzema, Courtois voorkomt aan de overkant treffer van Griezmann
• La Liga • Aftrap: 21 uur • Real is leider, Atlético vierde • Estadio Santiago Bernabéu
Lees verder

Naar glorie met een 'no-look-shot': Luca Brecel wint Scottish Open en krijgt viervoudige wereldkampioen en publiek op z'n hand met vermakelijk laatste punt
De tweede grote toernooizege voor 'The Belgian Bullet'. Luca Brecel (WS-18) klopte in de finale van de Scottish Open viervoudig wereldkampioen en 's wereld nummer 7 John Higgins met 9-5-cijfers. Onze 26-jarige landgenoot, in bloedvorm, trekt met 82.000 euro huiswaarts. Hoe hij (de reeds gespeelde match) beëindigde? Met een no-look-shot. Saai is het nooit met Brecel.
Lees verder

Luca Brecel klopt viervoudige wereldkampioen en wint met Scottish Open tweede rankingtoernooi uit carrière
De tweede grote toernooizege voor 'The Belgian Bullet'. Luca Brecel (WS-18) klopte in de finale van de Scottish Open viervoudig wereldkampioen en 's wereld nummer 7 John Higgins met 9-5-cijfers. Onze 26-jarige landgenoot, in bloedvorm, trekt met 82.000 euro huiswaarts.
Lees verder

LIVE. GOAL! Courtois voorkomt twee treffers van Atlético en aan de overkant maakt Asensio er 2-0 van
• La Liga • Aftrap: 21 uur • Real is leider, Atlético vierde • Estadio Santiago Bernabéu
Lees verder

Duitse minister van Buitenlandse Zaken waarschuwt: "Geen toelating voor Nord Stream 2 als situatie in Oekraïne escaleert"
De omstreden gaspijpleiding Nord Stream 2, tussen Rusland en Duitsland, komt er niet als er een nieuwe escalatie komt tussen Rusland en Oekraïne. De nieuwe Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock, heeft zondagavond bevestigd dat daarrond een akkoord bestaat tussen Duitsland en de Verenigde Staten.
Lees verder

Volwassen Real troeft Atlético af in stadsderby, 'Man van de Match' Courtois wéér belangrijk met handvol reddingen
Real Madrid en Thibaut Courtois blijven maar gaan. In Bernabéu rekende Real vanavond af met stadsrivaal Atlético, waar Yannick Carrasco bij rust werd vervangen. Door de 2-0-zege zet de Koninklijke de regerende landskampioen al op dertien punten. Eden Hazard bleef op de bank.
Lees verder