Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 27 december 2021

Retie: Maatregelen aangekondigd door Overlegcomité vanaf 26 december van kracht

Maatregelen aangekondigd door Overlegcomité vanaf 26 december van kracht
Het koninklijk besluit met de coronamaatregelen - zoals beslist door het Overlegcomité van 22 december 2021 - is gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. De maatregelen treden op zondag 26 december 2021 in werking en gelden tot en met 28 januari 2022.
Lees verder

Iedereen verslaafd. Hoe werkt verslaving, hoe ga je hiermee om?
Als een verslaving de overhand neemt, dan kan je niet meer zonder. Niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner, kinderen, collega, vrienden, familie wordt beheerst door alcohol, drugs, gamen, gokken, medicatie ... Op 12 januari om 19.00 u. is er een online infosessie over deze problematiek.
Lees verder

Vacature gemeente Retie: 4 seizoensarbeiders Groendienst
Het gemeentebestuur van Retie is op zoek naar 4 seizoensarbeiders voor de Groendienst: voltijds - contract van 1 april t.e.m. 31 oktober 2022 - niveau E - met aanleg van een wervingsreserve voor de duur van 7 maanden. Solliciteren kan t.e.m. 21 januari 2022.
Lees verder

Driekoningen voor jong en oud
In Retie is Driekoningen een feest voor jong én oud. Zowel de kinderen als de volwassenen halen maar al te graag hun mooiste verkleedoutfit boven voor Driekoningen. Op 5 januari zingen ze in het centrum, op 6 januari in Schoonbroek. Kom op 5 januari langs aan de kerststal en krijg wat lekkers!
Lees verder