Doorgaan naar hoofdcontent

Problemen bij Telenet stilaan van de baan: “Webmail en Yelo TV werken na negen uur weer”

HLN
Problemen bij Telenet stilaan van de baan: "Webmail en Yelo TV werken na negen uur weer"
De storing bij Telenet-apps houdt al meer dan negen uur aan, maar er is beterschap in zicht. Volgens het bedrijf werken de webmail en Yelo TV opnieuw, alleen 'Mijn Telenet' ondervindt nog problemen. "Alle systemen worden op dit moment heropgestart, maar dat is een proces dat nog even kan duren", zei woordvoerster Isabelle Geeraerts rond 16.20 uur. Ook de identificatieapp Itsme kampte lange tijd met een technisch probleem. Het euvel is daar intussen wel hersteld.
Lees verder

Problemen bij Telenet houden al meer dan negen uur aan: "Geplande werken liepen niet helemaal goed"
De storingen bij apps van Telenet, zoals 'Mijn Telenet', Webmail en Yelo TV, houden al meer dan negen uur aan. Ondanks verschillende meldingen op Twitter benadrukt het bedrijf dat internetverbindingen wel naar behoren blijven werken. Ook de identificatieapp Itsme kampte lange tijd met een technisch probleem. Het euvel is daar intussen wel hersteld.
Lees verder

Gasprijzen gestegen vanwege spanningen tussen VS en Rusland
De prijs van aardgas is in Europa flink gestegen. Dat komt doordat de Amerikaanse president Joe Biden dreigt met zware economische sancties tegen gasleverancier Rusland. Washington vreest dat de Russen een invasie van Oekraïne voorbereiden.
Lees verder

Kompany noemt hem "exceptioneel talent": een kennismaking met RSCA-goudhaantje Mario Stroeykens, die er maandag drie maakte bij de U21
Toptalent Mario Stroeykens (17) heeft maandagavond indruk gemaakt bij de Anderlecht-beloften: hij scoorde drie goals tegen KV Mechelen. De laatste weken zat hij ook regelmatig op de bank bij de A-ploeg. Maar wie is 'Super Mario' eigenlijk? Een kennismaking met de polyvalente aanvaller. "Hij heeft alle kaarten in handen om bij de Rode Duivels en een grote Europese club te geraken."
Lees verder

Domper voor Club NXT, dat tegen tienkoppig PSG 0-2-voorsprong en groepswinst uit handen geeft
Een anticlimax voor Club NXT in de Youth League. De U19 van blauw-zwart klom op 0-2, maar verspeelde in de tweede helft tegen een tienkoppig Paris-Saint Germain alsnog de zege. Diep in blessuretijd viel de 3-2. Dat betekent: geen groepswinnaar en een rechtstreeks ticket voor de achtste finales. Wel is Club NXT veroordeeld tot play-offs.
Lees verder

Domper voor Club NXT: youngsters krijgen tweemaal geen penalty en geven tegen tienkoppig PSG 0-2-voorsprong en groepswinst nog uit handen
Een anticlimax voor Club NXT in de Youth League. De U19 van blauw-zwart klom op 0-2, maar verspeelde in de tweede helft tegen een tienkoppig Paris-Saint Germain alsnog de zege. Diep in blessuretijd viel de 3-2. Dat betekent: geen groepswinnaar en een rechtstreeks ticket voor de achtste finales. Wel is Club NXT veroordeeld tot play-offs.
Lees verder

Bitcoin wint wat terrein na koersval van afgelopen weekend
De bitcoin heeft dinsdag weer aan waarde gewonnen na de enorme koersval van afgelopen weekend. Beleggers hebben minder zorgen over de economische impact van de omikronvariant van het coronavirus. Daardoor durven ze weer te investeren in risicovolle investeringen zoals cryptomunten.
Lees verder

Zangeres Stien den Hollander (S10) namens Nederland naar Songfestival
Zangeres/rapper S10 gaat Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival 2022. Haar naam is zojuist bekend gemaakt door de Nederlandse omroep Avrotros.
Lees verder

Joodse organisaties spannen rechtszaak aan tegen Thierry Baudet voor Holocaustvergelijking
De Nederlandse politicus van het rechts-populistische Forum voor Democratie, Thierry Baudet, vergeleek de coronamaatregelen van de Nederlandse overheid met de Holocaust. Hij zal daarom volgende week woensdag voor de rechtbank van Amsterdam moeten verschijnen.
Lees verder

Wereldkampioene Plasschaert legt focus op Spelen van Parijs: "Heb aangetoond dat mijn eerste wereldtitel geen 'lucky shot' was"
Zeilster Emma Plasschaert (28) veroverde zondag haar tweede wereldtitel. Zo werd haar wrange vierde plaats op de Olympische Spelen helemaal weggespoeld. "Dit deed deugd na de ontgoocheling in Tokio", klonk het op de persconferentie.
Lees verder

Brooke Shields over interview uit haar tienerjaren: "Ik kreeg seksueel getinte vragen"
Brooke Shields (56) blikt in een podcast terug op haar in de jaren 80 controversiële reclamecampagne voor het merk Calvin Klein. De actrice droeg toen een jeansbroek en een blouse die haar blote buik toonde. Net iets té sexy vonden veel lezers, met bakken kritiek als gevolg. Brooke zelf had het echter vooral moeilijk met een specifiek interview na de hele heisa. "Ik kreeg seksueel getinte vragen."
Lees verder

Aantal alcoholdoden stijgt naar recordhoogte in 2020 in Verenigd Koninkrijk
In het Verenigd Koninkrijk zijn in het coronajaar 2020 een recordaantal mensen overleden aan de gevolgen van alcoholgebruik. Het gaat om 8.974 overlijdens, meldt het Britse statistiekbureau ONS. Dat is een stijging met bijna een vijfde tegenover 2019.
Lees verder

Europese Unie bereid tot "forse uitbreiding" van sanctieregime tegen Rusland
Als Rusland zich agressief blijft opstellen tegenover Oekraïne en het land binnenvalt of andere "kwaadwillige" daden uitvoert, zal de Europese Unie haar bestaande sanctieregime tegen Rusland fors uitbreiden. Ook de beperkende maatregelen zullen dan worden versterkt. Daarvoor heeft Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen gewaarschuwd.
Lees verder

Bart Swings schrapt Wereldbeker in Calgary: "Ik focus nu op de Winterspelen"
Bart Swings doet het komend weekend niet mee aan de Wereldbekerwedstrijden in Calgary. Swings heeft aan alle eisen voor zijn deelname aan de Olympische Winterspelen voldaan en is teruggekeerd naar zijn woonplaats Heerenveen, waar hij zich verder voorbereidt op de Spelen in Peking.
Lees verder

Football Talk. Corona-uitbraak bij Spurs - Rangnick haalt nieuwe assitent en sportpsycholoog naar Manchester
Ralf Rangnick voegt twee oud-collega's toe aan de technische staf van Manchester United. Het gaat om de Amerikaanse assistent Chris Armas en de Duitse sportpsycholoog Sascha Lense. Rangnick, sinds kort hoofdtrainer van United, kent het tweetal van zijn periode bij het Red Bull-concern.
Lees verder

LIVE. Henk Houwaart: "Ik zou Vormer altijd laten starten" - Club moet Neymar niet vrezen
Een erg lastige, maar duidelijke opdracht. Als Club Brugge in Parijs beter doet dan RB Leipzig tegen Manchester City, overwintert het na Nieuwjaar in de Europa League. Krijgt blauw-zwart dat voor mekaar? Volg de aanloop en uiteraard de wedstrijd zelf in deze liveblog! De aftrap is al om 18.45 uur. De match is ook LIVE te bekijken op VTM2. De uitzending begint om 18.20 uur.
Lees verder

Van de Studio 100 Rewind Party tot de 'W817'-film: waarom we zonder gêne onze liefde voor K3 en Spring tonen
Ze kochten massaal tickets, keken er maanden naar uit en waren collectief teleurgesteld toen de Studio 100 Rewind Party - met Spring op de affiche - op het laatste moment afgelast werd. En ook de nieuwe 'W817'-film, die woensdag officieel in première gaat, wist voor de start van de productie al 56.000 kaartjes te verkopen. Twintigers en dertigers outen zich tegenwoordig zonder gêne als fan van tv-reeksen en muziekgroepen waar ze eigenlijk veel te oud voor zijn. Waarom schamen we ons daar niet (meer) voor?
Lees verder

ASSISEN. Morgen gaat zaak-Julie Van Espen van start: wat zijn de feiten nu weer juist? Wie staat er terecht en wat riskeert de beschuldigde?
Morgen wordt in Antwerpen de jury samengesteld die later deze maand zal oordelen over Steve Bakelmans, de verkrachter en moordenaar van Julie Van Espen. Dit is alles wat u moet weten over de zaak, het proces dat er aankomt en de hoofdrolspelers.
Lees verder

Verdachte van moord op journalist Khashoggi gearresteerd
In Frankrijk is een van de verdachten van de spraakmakende moord op de Saudische journalist Jamal Khashoggi opgepakt. De man werd gearresteerd op een luchthaven bij Parijs toen hij op het punt stond een vliegtuig naar Saudi-Arabië te nemen, melden Franse media.
Lees verder

Dit tegennatuurlijke trucje doet je (weer) indommelen tijdens een slapeloze nacht
Wat nog het beste werkt tijdens een slapeloze nacht of een avond waarop je brein je wakker houdt, is niet wat je al die jaren geleerd hebt. Vergeet schaapjes tellen of ademhalingsoefeningen doen: om in slaap te vallen, moet je de kracht van de omgekeerde psychologie gebruiken. Slaapexperte Annelies Smolders legt uit.
Lees verder