Doorgaan naar hoofdcontent

Mariah Carey schrijft opnieuw geschiedenis met ‘All I want for Christmas’

HLN
Mariah Carey schrijft opnieuw geschiedenis met 'All I want for Christmas'
Mariah Carey staat voor het derde jaar op rij bovenaan de Hot 100 van Billboard met haar kerstklassieker 'All I want for Christmas is you' uit 1994. Daarmee schrijft de zangeres geschiedenis in de Amerikaanse hitlijst, geen enkele andere artiest heeft de lijst in drie verschillende periodes aangevoerd.
Lees verder

Amazon, Twitter en Meta zeggen af voor grootste techbeurs ter wereld CES
Grote techbedrijven waaronder Amazon, Twitter en het moederbedrijf Meta van Facebook sturen volgende maand geen afvaardiging naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Nu de omikronvariant van het coronavirus zich snel lijkt te verspreiden, vinden ze het te niet verantwoord om naar 's werelds grootste vakbeurs voor de techindustrie te gaan. Ook een aantal grote Amerikaanse nieuwsorganisaties, waaronder The Verge, laten weten niet te gaan of hun aanwezigheid aanzienlijk in te perken.
Lees verder

Plenaire Kamer rondt marathonzitting over de begroting af: "Deze begroting vormt een scharniermoment"
De plenaire vergadering van de Kamer rondt een marathonzitting over de begroting van 2022 af. Staatssecretaris voor Begroting Eva De Bleeker (Open Vld) mocht de debatten woensdagochtend sluiten.
Lees verder

Beyoncé en echtgenoot Jay-Z kunnen Oscar-geschiedenis schrijven
Goed nieuws voor Beyoncé (40) en Jay-Z (52). De twee echtelieden staan op de shortlist van de Oscars. Als ze allebei genomineerd worden, kunnen ze daarmee geschiedenis schrijven.
Lees verder

In de voetsporen van z'n vader: Mick Schumacher reserverijder bij Ferrari
Mick Schumacher (22) wordt volgend seizoen reserverijder bij Ferrari in de Formule 1. De zoon van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher combineert die rol met zijn positie als vaste coureur bij het Amerikaanse team Haas.
Lees verder

3,86 miljard euro moet iedereen overtuigen: FIFA-voorzitter Infantino wil tweejaarlijks WK doordrukken
Als het van FIFA-voorzitter Gianni Infantino afhangt, dan krijgen we voortaan om de twee jaar een WK. "Zoiets past perfect binnen de internationale voetbalkalender", meent de baas van de Wereldvoetbalbond over de plannen die 3,86 miljard euro extra in het laatje zouden brengen.
Lees verder

Filipijnen roepen noodtoestand uit na supertyfoon 'Rai' met zeker 375 doden
Na de doortocht van de krachtige tyfoon 'Rai' op de Filipijnen met zeker 375 doden, heeft de regering de noodtoestand uitgeroepen. "De afkondiging van de noodtoestand zal de reddings-, noodhulp- en heropbouwinspanningen van de regering en de particuliere sector versnellen", zei president Rodrigo Duterte woensdag.
Lees verder

Papa van Riadh Bahri is overleden: "Ik ga mezelf nooit vergeven dat ik niet gezegd heb dat ik je graag zie"
Triest nieuws voor Riadh Bahri (33). De VRT-journalist moet afscheid nemen van zijn vader Kamel, die op 66-jarige leeftijd overleed. Dat laat hij weten op Instagram. "Ik heb de voorbije dagen veel gehuild aan zijn zijde en heb me afgevraagd hoe anders het had kunnen verlopen tijdens onze beperkte tijd hier samen", schrijft Bahri.
Lees verder

Nederlandse Eerste Kamer roept overheid op geen grond te verkopen aan Facebook-moederbedrijf Meta
De Eerste Kamer wil dat de Nederlandse overheid geen grond verkoopt aan Meta — moederbedrijf van Facebook, WhatsApp en Instagram — voor er een visie van de regering is voor ruimtelijke inrichting en datacenters. Daarover is een motie aangenomen in de Eerste Kamer. Meta wil zo'n 80 hectare grond van de Nederlandse overheid kopen in Zeewolde, een poldergemeente op een uurtje rijden van Amsterdam.
Lees verder

Tientallen vluchtelingen vermist in Egeïsche Zee
De Griekse kustwacht heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twaalf vluchtelingen gered in de Egeïsche Zee. Hun boot was gezonken bij het eiland Folegandros. "Er zijn echter nog veel mensen vermist", verklaarde woordvoerder Nikos Kokkalas van de kustwacht aan de Griekse zender ERT.
Lees verder

Te weinig geld voor Nationaal Veiligheidsplan van politiediensten, dat volgende week ingaat
Het nieuwe Nationaal Veiligheidsplan 2022-2025, dat al op 1 januari ingaat en de prioriteiten vastlegt voor alle politiediensten in ons land, dreigt een maat voor niets te worden. In dat plan werden onder andere de strijd tegen drugscriminaliteit en terrorisme en de verkeersveiligheid als topprioriteiten naar voren geschoven.
Lees verder

Kamal Kharmach ontdekt tegen wie hij het opneemt in 'Snackmasters Kerst': "Ik heb al eens gewonnen tegen jou"
In een nieuwe aflevering van 'Snackmasters Kerst' neemt Kamal Kharmach het op tegen niemand minder dan Erik Goossens. De twee mannen kennen elkaar nog van een vorige wedstrijd.
Lees verder

Dit zijn ze: de 7 beste smartphones van het jaar
Ook het voorbije jaar zijn we massaal smartphones blijven kopen. Daar heeft onder meer het Covid Safe Ticket heel wat mee te maken. Zo weet tech-expert bij Hardware.info Frank Everaardt. Hij geeft in dit overzicht de beste smartphones van 2021 mee, opgedeeld in 7 verschillende categorieën: van de snelste tot de stevigste en alles daartussen.
Lees verder

"Het moet ongemakkelijk zijn, hé": een blik achter de schermen bij de hilarische, foute kerstshoot van Rode Duivels en Red Flames
It's beginning to look a lot like Christmas. Maandag pakte de Belgische voetbalbond uit met enkele grappige online kerstkaarten van de Rode Duivels en de Red Flames. Kevin De Bruyne - met geweldige foute kersttrui - naast een 'verlegen' Charles De Ketelaere. Of Axel Witsel die op de schoot mocht van Dedryck Boyata.
Lees verder

Twee Britten naar het ziekenhuis na spectaculair ongeval op E40
Op de E40 in Oostkamp zijn dinsdagnacht een auto en bestelwagen in de gracht beland bij een spectaculair ongeval. Twee Britten moesten naar het ziekenhuis worden overgebracht.
Lees verder

Roularta neemt New Skool Media over en wordt op één na grootste magazine-uitgever in Nederland
De Belgische mediagroep Roularta neemt de Nederlandse media-uitgever New Skool Media over. Roularta Media Group wordt daarmee eigenaar van zowat 20 magazinemerken in Nederland, met onder andere EW en Beleggersbelangen.
Lees verder

Het nieuwste seizoen van 'Emily in Paris' wordt gevierd met een speciale collectie die jij nu kan shoppen
Vanaf vandaag is een nieuw seizoen van 'Emily in Paris' op Netflix te bekijken. Er zijn vele redenen waarom fans reikhalzend naar dit moment hebben uitgekeken, maar de adembenemende outfits in de serie zijn er zeker een van. Speciaal voor het tweede seizoen ging het programma een samenwerking aan met het Turkse modemerk My Beachy Side, dat een collectie ontwierp speciaal voor de serie. Ook jij kan de (79!) stuks kopen en je net als Emily in Saint-Tropez wanen.
Lees verder

Gedupeerden krijgen bedenkelijk goedmakertje: waarom er geen échte compensatie komt voor uitgeregende F1-race in Francorchamps
Eindelijk krijgen gedupeerden compensatie voor de Belgische F1-race die er geen was. Ruim drie en een halve maand na de door regen weggespoelde grand prix van Francorchamps. Nick Van den Berghe, eind augustus een van de onfortuinlijke toeschouwers , is niet van plan erop in te gaan, want kon zijn ogen niet geloven toen hij de mail opende: "Na alle ellende die we over ons heen kregen, slaat dit gewoon nergens op…" Dit is waarom er geen échte compensatie komt.
Lees verder

LeBron James valt uit met enkelblessure, NBA-baas niet zinnens om competitie stop te zetten door stijgend aantal coronabesmettingen
De Los Angeles Lakers hebben in eigen zaal in de NBA met 108-90 verloren van Phoenix. Superster LeBron James viel op de koop toe uit met een enkelblessure.
Lees verder

LeBron James valt uit met enkelblessure, NBA-baas niet zinnens om competitie stop te zetten na stijgend aantal coronabesmettingen
De Los Angeles Lakers hebben in eigen zaal in de NBA met 108-90 verloren van Phoenix. Superster LeBron James viel op de koop toe uit met een enkelblessure.
Lees verder