Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 23 december 2021

Herenthout: Zeven bouwgronden te koop aan Meulenveld

Herenthout
Zeven bouwgronden te koop aan Meulenveld
Ben je van plan om te bouwen en liefst in Herenthout? Heb je interesse in de aankoop van een bouwgrond? Dan kan je je van 21 december 2021 tot 15 januari 2022 kandidaat stellen. Er zijn 7 percelen te koop die gelegen zijn te Meulenveld.
Lees verder

Kandidaat Sportlaureaten
Ken je iemand die in 2021 een opmerkelijke sportieve prestatie heeft geleverd? Vind je dat deze persoon wel eens in de bloemetjes gezet mag worden? Dien dan hier jouw kandidaat in voor huldiging van sportlaureaten en kampioenen in Herenthout!
Lees verder

Overlegcomité beslist: extra maatregelen in strijd tegen omikronvariant
Het overlegcomité heeft vandaag bijkomende coronamaatregelen bekendgemaakt. Deze extra regels moeten ervoor zorgen dat het aantal besmettingen blijft dalen, de verspreiding van de omikronvariant wordt beperkt, de druk op onze zorg vermindert en de scholen open kunnen blijven. De bijkomende maatregelen gaan in vanaf zondagmorgen 26 december en gelden tot 28 januari.
Lees verder

Sluitingsdagen eindejaar
Alle loketten van het lokaal bestuur zijn gesloten op vrijdag 24 en vrijdag 31 december 2021. De bibliotheek is ook gesloten op zaterdag 25 en zondag 26 december 2021.
Lees verder