Doorgaan naar hoofdcontent

Herenthout: Kloosterstraat afgesloten 27 en 28 december

Herenthout
Kloosterstraat afgesloten 27 en 28 december
Op maandag 27 en dinsdag 28 december 2021 wordt de kledij van het stoetmagazijn in de Kloosterstraat verhuist naar de Molenstraat. Dit gebeurt met een vrachtwagen. Voor het laden van deze vrachtwagen zal de Kloosterstraat tussen 8u00 en 16u00 worden afgesloten voor het verkeer.
Lees verder

Tijdelijk vaccinatiecentrum in Bobbejaanland
Vanaf deze week ontvangen volwassenen uit Kasterlee en Olen een uitnodiging voor hun boosterprik. Op deze uitnodiging ontdekken ze een unieke locatie om hun vaccin te ontvangen, namelijk Bobbejaanland. Het vaccinatiecentrum opent op 3 januari.
Lees verder

Wil je je kerstboom laten ophalen? Laat het ons weten!
De kerstboomophaling vindt plaats op dinsdag 11 januari 2022. Om te vermijden dat onze technische dienst alle straten moet afrijden op  zoek naar kerstbomen, vragen we vanaf dit jaar om vooraf door te geven waar de kerstboom moet worden opgehaald.
Lees verder

Strooiplan Gemeente Herenthout
Ondanks de nu erg zachte temperaturen kan het in de eerste maanden van het nieuwe jaar ook nog stevig vriezen. Dan moet er gestrooid worden. Om alles gestructureerd te laten verlopen is voor onze gemeente een strooiplan opgesteld. Daarin worden de prioriteiten vastgelegd en is er een oplijsting van de wegen gemaakt in functie van verkeersbelangrijkheid (aanwezigheid fiets- en voetpaden …). Bij een eventueel zouttekort kan men meteen terugvallen op dit plan.
Lees verder