Doorgaan naar hoofdcontent

Herenthout: Boomplantdag Site Serneels

Herenthout
Boomplantdag Site Serneels
Samen met de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar start lokaal bestuur Herenthout op dinsdag 7 december de vergroening van Site Serneels met het aanplanten van boompjes op het perceel achter de gebouwenzone.
Lees verder

Nieuwe datum: participatieavond voor lokale kunstenaars verplaatst naar 25 april
Door de stijgende coronacijfers werd er beslist de participatieavond voor lokale kunstenaars uit Neteland op maandag 13 december 2021 te annuleren. We willen graag een zo groot mogelijk aantal deelnemers op een veilige manier bereiken. Allicht zal dit moment uitgesteld worden naar maandagavond 25 april 2022. Een nieuwe uitnodiging met meer info volgt in het voorjaar van 2022.
Lees verder

Bel huisartsenwachtpost Zuiderkempen alleen voor dringende medische problemen
De huisartsenwachtpost Zuiderkempen vraagt om alleen te bellen voor dringende medische problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Momenteel wordt de wachtpost overstelpt met talrijke vragen over corona. Hierdoor moeten patiƫnten die dringend hulp nodig hebben, te lang wachten
Lees verder

Nieuwjaarzingen op 31 december gaat door!
Goed nieuws! De vijf Neteland-gemeenten (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar) hebben beslist dat het nieuwjaarzingen op 31 december kan doorgaan. Dat betekent dat ook de kinderen in Herenthout dit jaar weer van deur tot deur mogen gaan om wat snoep of een centje bij elkaar te zingen.
Lees verder