Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 december 2021

Gemeente Zottegem: Stad Zottegem werft aan!

Stad Zottegem werft aan!
We zijn op zoek naar een Technisch assistent groenbeheer, een Technisch assistent begraafplaatsen en een Administratief medewerker ruimte. Interesse? Solliciteren kan tot zondag 12 december!
Lees verder

Van pompoentoren naar gratis pompoensoep
Vorige week zorgen heel wat helpende handen ervoor dat geen enkele pompoen van de twee prachtige pompoentorens in het centrum verloren ging. Op de welzijnscampus Egmont werd maar liefst 330 liter heerlijke pompoensoep gemaakt. Een smakelijk extraatje voor alle bewoners en voor alle mensen mensen die geholpen worden door Lichtpunt. Zij kregen de soep gratis mee bij de voedselbedeling. Ook alle medewerkers van het vaccinatiecentrum werden voorzien van soep.
Lees verder

Carnaval 2022 gaat niet door
Het stadsbestuur heeft in overleg met de Carnavalraad en de verschillende Feestcomités beslist om Carnaval 2022 af te gelasten. De huidige epidemiologische situatie laat het niet toe om al over vijf weken, bij de start van de carnavalsvieringen in Zottegem, een massabijeenkomst te organiseren.
Lees verder

Bekendmaking gedeeltelijk verplaatsen voetweg nr. 68
De gemeenteraad heeft in de zitting van 20 september 2021 het ontwerp van grafisch plan tot het gedeeltelijk verplaatsen van voetweg nr. 68 gelegen in de deelgemeente Sint-Maria-Oudenhove definitief vastgesteld.
Lees verder