Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 20 december 2021

Gemeente Zottegem: Rouwen op school: vorming voor leerkrachten

Rouwen op school: vorming voor leerkrachten
Iedereen wordt op een of andere moment in het leven geconfronteerd met verdriet en verlies, ook kinderen. Leerkrachten kunnen op dat moment een verschil maken voor de kinderen in hun klas, en spelen een belangrijke rol in het leren omgaan met verdriet en verlies. Stad Zottegem organiseerde daarom een vorming 'Rouwen op school' voor de leerkrachten basisonderwijs in Zottegem.
Lees verder

Studeerruimte in speelpleingebouw Hemelrijk
Net zoals tijdens de vorige examenperiodes, stelt Stad Zottegem ook deze winter studeerruimte ter beschikking voor de Zottegemse studenten. Vanaf maandag 13 december tot en met maandag 31 januari kunnen er dagelijks 30 studenten van 8.00 uur tot 22.00 uur terecht in het speelpleingebouw Hemelrijk (Hemelrijkstraat 1).
Lees verder

Gunstig resultaat aanpassing meerjarenplanning 2020-2025
Op de gemeenteraad van december staat, naar jaarlijkse gewoonte, de aanpassing van de meerjarenplanning 2020-2025 geagendeerd. Deze meerjarenplanning vertoont opnieuw een gunstig resultaat en een positieve autofinancieringsmarge, ondanks een stijgende exploitatiekost en duurder wordende investeringsprojecten.
Lees verder

Digitale zitting gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van 20 december 2021 : livestream
Gezien de huidige coronasituatie, zullen de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 20 december 2021 om 20u00 digitaal plaatsvinden. De zitting kan gevolgd worden via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder