Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 22 december 2021

Gemeente Zottegem: Monopoly Zottegem

Monopoly Zottegem
De exclusieve Zottegemse versie van het wereldberoemde Monopoly bordspel is er! Onder meer de Markt, historische kastelen, bekende straten en lokale handelaars kregen een plaats op het spelbord.  Monopoly Zottegem blijft trouw aan het originele spelconcept van kopen en verkopen, maar dan in een Zottegems jasje.
Lees verder

Vanaf 3 januari half uur gratis parkeren op Shop & Go parkeerplaatsen
Snel een boodschap doen of een pakje ophalen in het centrum van Zottegem? Vanaf maandag 3 januari 2022 kan je daarvoor gebruik maken van de nieuwe Shop & Go parkeerplaatsen waar je 30 minuten gratis mag parkeren.
Lees verder

CC Zoetegem start 2022 met een filmprogramma van formaat
CC Zoetegem zet 2022 veelbelovend in met enkele topfilms en producties die je zeker niet mag missen. De eerste film op het filmprogramma van 2022 is het geweldig mooie Eiffel, op dinsdag 11 januari. Tickets via de webshop op www.cczoetegem.be of via de UiTBalie.
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
Nieuwe vacatures, misschien wel iets voor jou! We zijn op zoek naar een verpleegkundige, en een zorgkundige en naar zowel lesgevers als begeleiders opvang voor de sportkampen in de krokus- en paasvakantie volgend jaar. Hier vind je de volledige vacatureberichten en hoe je kan solliciteren.
Lees verder