Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 23 december 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Vacature: manager dienst openbare werken (A1a-A3a)

Vacature: manager dienst openbare werken (A1a-A3a)
Ben jij klaar om te schitteren in deze nieuwe rol? Dan ben jij misschien wel onze witte raaf! Grijp je kans en dien onmiddellijk je kandidatuur in!
Lees verder

Vacature: deskundigen sociale dienst (B1-B3)
Wil je werken voor mensen, maar vooral mét mensen? Heb jij het in je om mensen te stimuleren en bij te staan? Een hulpverlener in hart en ziel? Wie weet ben jij het ontbrekende puzzelstukje dat we zoeken om ons team weer compleet te maken.
Lees verder

Cadeautjes voor klein en groot
Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau van Sint-Katelijne-Waver? Kijk dan eens naar ons nieuwe #SKWleeft-geschenkaanbod. Er is een puzzel van onze lokale held Skwibus, een warm fleecedeken of sokken, een mok en een opvouwbaar draagtasje. Te koop aan het onthaal in het gemeentehuis.
Lees verder

OV/2021/319 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het oprichten van een tuinberging en carport - Berlaarbaan 374 - Shi Kouw Tsar en Sooshen Tneh
Lees verder

OV/2021/354 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het verbouwen van de woning, het plaatsen van een zwembad en het regulariseren van de hoogte van de garage - Generaal Deschachtstraat 36 - Danny Vermeylen en Elke Belloy
Lees verder