Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Herbekijk de gemeenteraad van 29 november

Herbekijk de gemeenteraad van 29 november
Op maandag 29 november vergaderde de gemeenteraad. Door corona werd er niet in het gemeenteraad vergaderd, maar van thuis via Zoom. Je kan de vergadering herbekijken via ons Youtube-kanaal.
Lees verder

De nieuwe afvalkalender komt eraan!
Tussen woensdag 8 en zondag 12 december verdelen verenigingen de nieuwe afvalkalender in onze gemeente. Blijkt na het weekend dat je geen afvalkalender hebt ontvangen? Vraag er dan één aan via het formulier onder dit artikel.
Lees verder

Bekendmaking politieverordening in Katelijnestraat op zaterdag 26 maart 2022 n.a.v. een huwelijksviering
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 6 december 2021 betreffende de regeling van het verkeer in de Katelijnestraat op zaterdag 26 maart 2022 n.a.v. een huwelijksviering wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 9 december 2021.
Lees verder

Bekendmaking retributie op verkoop van SKW-artikelen van heden tot en met 31 december 2025
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 29 november 2021 betreffende de retributie op de verkoop van SKW-artikelen van heden tot en met 31 december 2025, wordt ter kennis gebracht via publicatie op de website, vanaf 9 december 2021.
Lees verder

Herbekijk de kernraad van Elzestraat
Op donderdag 2 december de kernraad van Elzestraat gemist? Dan kan je hem herbekijken via ons YouTube-kanaal. Klik gewoon even door.
Lees verder