Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 2 december 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Herbekijk de kernraad van Pasbrug-Nieuwendijk

Herbekijk de kernraad van Pasbrug-Nieuwendijk
Donderdag 18 november was het kernraad in Pasbrug-Nieuwendijk. Kon je er niet bij zijn? Of wil je de kernraad graag nog eens herbekijken? Dat kan hier.
Lees verder

Snel een eerst vaccin of boosterprik J&J: schrijf je in voor de reservelijst
De vaccinatiecampagne voor de boosterprik draait op volle toeren. We willen geen enkel vaccin verloren laten gaan. Daarom werken we opnieuw met een reservelijst. Kreeg je nog geen eerste prik of kreeg je meer dan twee maanden geleden een J&J-vaccin? Zet je dan nu op de reservelijst.
Lees verder

Nieuwe skwinkelbon doet intrede; wissel je oude om
Vandaag nemen we de nieuwe skwinkelbon in gebruik. Met de oude kan je dan niet langer betalen. Heb je nog zo'n oude en is die nog geldig? Kom hem op het gemeentehuis dan omruilen voor een nieuwe.
Lees verder

Werkplanning Molenstraat in de war door neerslag
De werken die we voorzien hadden voor deze en volgende week zullen we niet kunnen uitvoeren zoals gepland. Onze diensten en de aannemer volgen de situatie dag per dag op.
Lees verder

Omleiding Dorp van 8 t.e.m. 10 december
Door werken voor een aansluiting op de riolering ter hoogte van Dorp 47 wordt de rijbaan drie dagen lang ingenomen als werfzone. Gemotoriseerd verkeer en fietsers moeten een omleiding volgen: achter de kerk is tijdelijk tweerichtingsverkeer mogelijk.
Lees verder