Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 december 2021

Gemeente Sint-Gillis-Waas: Afvalkalender 2022 in de bus

Gemeente Sint-Gillis-Waas
Afvalkalender 2022 in de bus
In december valt de afvalkalender van 2022 in je brievenbus. Ontving je geen exemplaar? Geef dan zeker een seintje aan de gemeente of afvalintercommunale MIWA.
Lees verder

Volg de commissiezitting van 6 december live of herbekijk ze
Op maandag 6 december om 20 uur vindt de commissiezitting plaats. Je hoeft niks te missen. Je kan alles live volgen of de zitting achteraf herbekijken.
Lees verder

Tips en adviezen voor klanten van de Vlaamse Energieleverancier na faillissement
We vernamen op 6 december het faillissement van de Vlaamse Energieleverancier. Dit heeft invloed op 70.000 betrokken klanten, waaronder ook 26.000 klanten van de provinciale groepsaankoop in 2021. Lees enkele belangrijke tips en adviezen.
Lees verder

Nieuwjaarsborrel op 9 januari gaat niet door
We vinden het heel erg jammer maar we moeten de nieuwjaarsborrel voor inwoners, die normaal zou plaatsvinden op 9 januari, annuleren. Het is moeilijk om deze receptie veilig te organiseren.
Lees verder

Nieuwjaarsreceptie op 9 januari gaat niet door
We vinden het heel erg jammer maar we moeten de nieuwjaarsreceptie, die normaal zou plaatsvinden op 9 januari, annuleren. Het is moeilijk om deze receptie veilig te organiseren.
Lees verder

Volg de commissiezitting van maandag 13 december live of herbekijk alles
Op maandag 13 december om 20 uur vindt de commissiezitting plaats. Je hoeft niks te missen. Je kan alles vanuit je zetel volgen of de zitting achteraf herbekijken. Om 19.30 uur kan je ook de algemene vergadering van de Welzijnsvereniging volgen.
Lees verder

Provincie geeft 50.000 euro subsidie voor herinrichting gemeentepark
De Provincie Oost-Vlaanderen kent in totaal 196.395 euro aan subsidies toe aan vier plattelandsinitatieven waaronder de herinrichting van het gemeentepark van Sint-Gillis-Waas. We kunnen rekenen op het maximale steunbedrag van 50.000 euro.
Lees verder

Fietspad Wase Golf niet toegankelijk op 14 en 20 december
Op dinsdag 14 en maandag 20 december herstelt men de omheining aan het fietspad van de Wase Golf. Hierdoor is het fietspad deze twee dagen niet toegankelijk voor voetgangers en fietsers.
Lees verder

Volg de gemeente- en OCMW-raad van 16 december live of herbekijk alles
Op donderdag 16 december is het gemeenteraad en OCMW-raad. De zittingen verlopen digitaal. Je kan alles thuis volgen vanaf 20 uur of alles nadien herbekijken.
Lees verder

OPROEP! Schrijf je in op de QVAX-lijst!
Dankzij QVAX schrijf je jou vrijwillig in op een reservelijst om sneller een Covid-19-vaccin te krijgen. Schrijf je in op www.qvax.be
Lees verder

Cadeautip: de Sint-Gillisse kadobon
Op zoek naar een leuk én handig eindejaarscadeau? Maak het jezelf gemakkelijk. Doe lekker lokaal, Sint-Gillis-Waas heeft het allemaal! Wat denk je van de Sint-Gillisse kadobon?
Lees verder