Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 29 december 2021

Gemeente Mol: Welkom in jeugdhuis Tydeeh om voor de examens te studeren!

Welkom in jeugdhuis Tydeeh om voor de examens te studeren!

Wie nood heeft aan een rustige studieplek is welkom in jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8. Vanaf 22 december tot 4 februari reserveert het jeugdhuis zeven tafels voor studenten. Je kan er terecht tijdens de openingsuren. Reserveren kan online, wifi is gratis beschikbaar. Hou bij je bezoek rekening met de actuele coronamaatregelen zoals het dragen van een mondmasker. We wensen alle studenten alvast heel veel succes!

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt polyvalent administratief medewerkers

Het gemeentebestuur zoekt voltijdse en deeltijdse polyvalent administratief medewerkers, niveau C, in contractueel dienstverband voor een vervangingscontract met kans op verlenging. Solliciteren kan tot en met 16 januari 2022. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Eerste 2.000 vaccinaties buiten vaccinatiecentrum dankzij pilootprojecten

Op donderdag 6 en vrijdag 7 januari vaccineert onze eerstelijnszone voor het eerst op grote schaal buiten het vaccinatiecentrum. Concreet gaat het om de vaccinatie van 2.000 medewerkers van SCK CEN, VITO en Belgoprocess. De arbeidsgeneeskundige dienst van deze bedrijven organiseert de vaccinatie en gebruikt hierbij de software van onze eerstelijnszone. Het gaat om een pilootproject waarmee Vlaanderen bekijkt hoe de vaccinaties in de toekomst kunnen gebeuren buiten het vaccinatiecentrum. De vaccins die we hiervoor gebruiken, zijn extra vaccins voor onze eerstelijnszone waardoor we via het reguliere uitnodigingsproces extra inwoners kunnen uitnodigen.

Lees verder

Gemeentebestuur verheugd met bijkomend NMR-toestel in Heilig Hart Ziekenhuis

Het gemeentebestuur is verheugd met het bijkomend NMR-toestel in het Heilig Hart Ziekenhuis Mol. Op 4 januari wordt het lang verwachte NMR-toestel binnengereden. Huisartsen en specialisten kunnen al vanaf 3 januari aanvragen voor onderzoek indienen die dan ingepland worden vanaf 20 februari. Hierdoor zullen de wachttijden voor Kempense patiƫnten drastisch verminderen. Daarmee wordt een nieuwe stap gezet in een Kempense samenwerking die de organisatie van de gezondheidszorg in onze regio verbetert. Iets wat we als gemeentebestuur alleen maar kunnen toejuichen.

Lees verder