Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: “Vaccinatiecentrum is meer dan klaar voor versnelling extra prik!”

"Vaccinatiecentrum is meer dan klaar voor versnelling extra prik!"

Het vaccinatiecentrum is meer dan klaar om de extra prik in grote aantallen zo snel mogelijk te plaatsen. Ook tijdens de kerstvakantie – dit communiceerden we al eerder – werken we gewoon door. Door het inkorten van de tussentermijn met de eerste Pfizervaccinaties hopen we zo snel mogelijk duizenden inwoners te kunnen uitnodigen. Deze komen dan nog tijdens de kerstvakantie of de eerste week van januari aan de beurt. Met deze extra prikken stellen we een bijkomende verdedigingslinie op tegen de aangekondigde snelle opmars van de omikronvariant. Deze nieuwe variant is volgens eerste medische berichten nog besmettelijker dan de momenteel overheersende deltavariant. Ook in onze gemeente is de eerste officiële omikronbesmetting al vastgesteld. De extra verdedigingslinie is broodnodig. Alle beschikbare bedden op de dienst intensieve zorgen van het Heilig Hartziekenhuis zijn momenteel ingenomen. Gelukkig zien we ook positieve signalen. De besmettingscijfers blijven hoog, maar zijn wel gehalveerd in vergelijking met de voorbije week. Daarnaast zit ook het aantal opgenomen coronapatiënten op de gewone afdeling in dalende lijn.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt theatertechnicus

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds theatertechnicus, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau C. Interesse? Solliciteren kan tot en met 9 januari via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be > vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt twee technisch assistenten openbare netheid

Het gemeentebestuur zoekt twee voltijds technisch assistenten openbare netheid, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau D. Interesse? Solliciteren tot en met 5 januari via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be > vacatures.

Samen maken wij #MooiMol.

Lees verder

Het Kompas uitzonderlijk gesloten op maandag 27 december

Op maandag 27 december is het Kompas uitzonderlijk gesloten. De vrijwilligers staan weer klaar op maandag 3 januari van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur in Coffeebar 't Getouw, Molenhoekstraat 2, om anderstalige nieuwkomers wegwijs te maken. Kom je graag langs? Maak dan eerst een afspraak op het nummer 0474 94 17 16.

Lees verder