Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 23 december 2021

Gemeente Mol: Tiendenstraat is onze mooiste kerststraat

Tiendenstraat is onze mooiste kerststraat

De Tiendenstraat wint dit jaar onze wedstrijd van 'Mooiste kerststraat'. De straat ontvangt als prijs een Mols Kadoke van maar liefst 500 euro. Dit bedrag kunnen de bewoners samen besteden bij onze lokale handelaars. Bovendien krijgt de straat een straatnaambord om één jaar lang duidelijk te maken waar in Mol de mooiste kerststraat ligt. Huisnummer 3 is de individuele winnaar.

Lees verder

Mol wint #sportersbelevenmeer-award met actie 'Sportstraat'

Mol wint de #sportersbelevenmeer-award met de actie 'Sportstraat'. Onze gemeente werd winnaar in de categorie 'Maand van de Sportclub' in de provincie Antwerpen. Tijdens de actie die liep van 6 tot 26 september toverden we ons handelscentrum om tot een heuse Sportstraat waarbij de Molse sportclubs in de kijker werden gezet. Met de award worden de winnaars beloond voor hun originele en innoverende ideeën.

Lees verder

Lotte Vreys vervangt Mia Belmans als schepen vanaf 1 januari 2022

Vanaf 1 januari 2022 volgt Lotte Vreys (CD&V) Mia Belmans (N-VA) op als schepen in onze gemeente. Zij legde op maandag 20 december tijdens de gemeenteraad de eed af in handen van de burgemeester . Lotte Vreys krijgt volgende bevoegdheden: senioren en seniorenzorg, sociaal woonbeleid, mondiaal beleid en armoede. We bedanken Mia voor haar inzet de voorbije jaren en wensen Lotte veel succes!

Lees verder

Gemeentebestuur verdeelt subsidies Kind en Gezin

Op de gemeenteraad van 20 december werden de jaarlijkse subsidies voor Kind en Gezin goedgekeurd. Met deze subsidies wil het gemeentebestuur het vrijwilligerswerk binnen deze comités extra waarderen. Kind en Gezin bewijst al jaren z'n degelijkheid op vlak van gezondheids- en preventiebeleid. In totaal gaat het om 2.500 euro.

Lees verder