Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 3 december 2021

Gemeente Mol: Prijsuitreiking ‘Molse Cultuurprijs 2021’ gaat niet door

Prijsuitreiking 'Molse Cultuurprijs 2021' gaat niet door

De prijsuitreiking van de 'Molse Cultuurprijs 2021' gaat ook dit jaar helaas niet door. Door de coronacrisis konden het afgelopen jaar opnieuw weinig culturele activiteiten live doorgaan. Veel activiteiten werden noodgedwongen geannuleerd of gingen door onder strikte voorwaarden. Daarom besliste het gemeentebestuur, na advies van de cultuurraad, de cultuurprijzen niet uit te reiken.

Lees verder

Een duwtje nodig om meer te bewegen? Kies voor 'Bewegen op Verwijzing'

Wil je meer bewegen, maar heb je een duwtje nodig om er ook 'echt' werk van te maken? Kies dan voor 'Bewegen op Verwijzing'. Wouter en Jim, Bewegen op Verwijzing-coaches voor eerstelijnszone Baldemore (Balen-Dessel-Mol-Retie), bekijken samen met jou hoe je beweging integreert in je gewone dagelijkse leven. Je zal zien, met kleine dingen raak je al een heel eind op weg. Advies op maat dus zodat je het lang volhoudt. Interesse? Contacteer je huisarts of neem zelf contact op met Wouter (mol.wouter@bewegenopverwijzing.be) of Jim (mol.jim@bewegenopverwijzing.be).

Lees verder

Nood aan een rustige studieplek? Welkom in de bibliotheek!

Wie nood heeft aan een rustige studieplek is welkom in de bibliotheek, Molenhoekstraat 2. Vanaf 6 december tot en met 31 januari reserveert de bibliotheek tien tafels voor studenten. Zij kunnen er terecht tijdens de openingsuren. Reserveren hoeft niet, vol is vol! Wifi is gratis beschikbaar. Hou bij je bezoek rekening met de actuele coronamaatregelen zoals het dragen van een mondmasker. We wensen alle studenten alvast heel veel succes!

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deeltijds nachtverpleegkundige met contract bepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds (50% of 75%) nachtverpleegkundige (niveau B of C, salarisschaal  BV1-BV3 of C3-C4). Het gaat om een contract van bepaalde duur voor drie maanden, met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier

Lees verder