Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 9 december 2021

Gemeente Mol: Kinderclub Bieke door clusterbesmetting gesloten tot en met 14 december

Kinderclub Bieke door clusterbesmetting gesloten tot en met 14 december

Kinderclub Bieke in Ginderbuiten gaat noodgedwongen dicht tot en met dinsdag 14 december. Deze beslissing werd genomen na drie recente besmettingen van kinderen die werden opgevangen. Volgens de richtlijnen van Opgroeien geldt dan een collectieve sluiting van zeven dagen. Alle begeleiding en kinderen die tussen 25 november en 3 december aanwezig waren in de kinderclub, werden geïdentificeerd als hoogrisicocontact. Voor hen gelden de quarantaineregels. Alle betrokkenen werden hierover per brief geïnformeerd.

Lees verder

Nieuwe afvalkalender 2022 tussen 6 en 17 december in elke brievenbus

Tussen 6 en 17 december valt de afvalkalender 2022 in je brievenbus. Op de kalender vind je alle informatie over de ophaaldata en sorteerregels. Wil je geen enkele ophaling missen? Download dan de gratis 'Recycle!' app.

Lees verder

Tuinadvies nodig? Vraag gratis bezoek Tuinranger aan via www.tuinrangers.be

Wil jij ook een klimaatbestendige tuin die gonst van het leven? Dan helpen onze Tuinrangers je graag op weg. Groot of klein, koer of balkon, met het advies van de Tuinranger nodig je de natuur uit bij je thuis. Voel je het al kriebelen? Vraag een gratis bezoek van de Tuinranger aan via www.tuinrangers.be.

Lees verder

MONA beloont Molse verenigingen via zichtbaarheidscampagne. Dien aanvraag in!

Kan jouw vereniging een extra centje gebruiken? Stap dan mee in de zichtbaarheidscampagne van MONA (Mols Overleg Nucleair Aval vzw). Het bedrag dat een vereniging hiervoor per jaar kan ontvangen, bedraagt 500 tot 750 euro. Meer info over het reglement of een aanvraag indienen kan via www.monavzw.be.

Lees verder