Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: “Hopelijk ligt de besmettingspiek achter ons. Maar liefst 8.000 uitnodigingen vo

"Hopelijk ligt de besmettingspiek achter ons. Maar liefst 8.000 uitnodigingen vo

Met 421 besmettingen de laatste week (incidentiegraad van 1.137) registreerden we een stevige daling in vergelijking met de week voordien. Hopelijk betekent dit effectief dat we de besmettingspiek van deze 4de golf definitief voorbij zijn. We blijven voorzichtig, zeker gezien de recent aangepaste teststrategie. In het Heilig Hartziekenhuis is op dit moment van een daling nog geen sprake, ook al voelen ze hier op vlak van nieuwe opnames eerste bescheiden tekenen van beterschap. De vaccinatiecampagne voor de extra prik komt nu helemaal op gang. Deze week vertrokken er maar liefst 8.000 uitnodigingen voor een extra prik met het  Moderna, eveneens een mRNA-vaccin zoals Pfizer.

Lees verder

Renovatie Café Boulevard met nieuwbouwhotel krijgt groen licht van deputatie

De deputatie van de provincie Antwerpen geeft groen licht voor de renovatie van Café Boulevard met restaurant als nieuwe toekomstige bestemming. Ook het nieuwbouwhotel dat in de ontwerpplannen voorzien was in de aanpalende tuin, krijgt een vergunning. Tijdens de beroepsprocedure paste de eigenaar de ontwerpplannen aan om aan eerder geuite bekommernissen van het gemeentebestuur tegemoet te komen. Daardoor kreeg het volledige project alsnog een gunstig advies.

Lees verder

Kerstman bezoekt zondagse dieren- en boerenmarkt op 12 en 19 december

Op zondag 12 en 19 december brengt de kerstman een coronaveilig bezoekje aan onze zondagse dieren- en boerenmarkt. In deze kille en moeilijke tijden zorgt hij voor wat warmte en gezelligheid. Nog geen plannen? Kom dan zeker eens langs op het Rondplein en Santo Tomasplein tussen 8 en 12 uur. De kerstman is paraat tussen 9.30 en 11ur.

Lees verder

Sloopwerken hoek Voogdijstraat – Kloosterstraat opgeschort tot 11 januari

De sloopwerken van verschillende leegstaande winkelpanden op de hoek Voogdijstraat – Kloosterstraat werden woensdag 8 december opgeschort. Er is een grotere veiligheidszone nodig in de Voogdijstraat om de werken veilig te kunnen uitvoeren. De sloopwerken hervatten op maandag 11 januari. Voor een periode van 14 dagen geldt er dan een tijdelijke aanpassing van de verkeerscirculatie vanuit de Rozenberg richting Laar.

Lees verder