Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 23 december 2021

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt HR-officer

Gemeentebestuur zoekt HR-officer

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds HR-officer (0,8 VTE) in contractueel dienstverband voor bepaalde duur van één jaar, niveau B. Solliciteren kan tot en met 16 januari 2022 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Bepaalde parkeerinbreuken vanaf 1 maart 2022 ook beboet via GAS

Vanaf 1 maart 2022 zullen bepaalde parkeerinbreuken gesanctioneerd worden via een gemeentelijke administratieve sanctie (GAS). De gemeenteraad keurde op maandag 20 december het protocolakkoord goed dat hierover wordt afgesloten met de procureur des konings. Processen-verbaal die door onze politie worden opgesteld gaan niet langer naar het parket, maar naar de sanctionerend GAS-ambtenaar. De boetes bedragen – afhankelijk van de specifieke overtreding – 58 of 116 euro.

Lees verder

Steek met eindejaar geen vuurwerk af, maar 'knal zonder vuurwerk'

Het gemeentebestuur roept ook deze eindejaarsperiode op om geen vuurwerk af te steken, maar te 'knallen zonder vuurwerk'. Als gemeentebestuur geven we dus geen toestemming voor het afsteken van vuurwerk, zowel privé als publiek. Het is levensgevaarlijk, ongezond, duur en belastend voor dieren en hulpdiensten. Hou het dus gezellig voor iedereen en 'knal zonder vuurwerk'.

Lees verder

Welke coronamaatregelen gelden vanaf zondag 26 december?

Vanaf zondag 26 december gaan er nieuwe, strengere coronamaatregelen in. Zo geldt er een verbod op indoor evenementen en activiteiten. Voor evenementen buiten worden de regels strenger. Sportwedstrijden en -trainingen gaan door zonder publiek en winkelen doe je maximaal met twee personen. Opgelet: onderstaande informatie komt integraal uit het eerste officiële persbericht van het Nationaal Crisiscentrum. We wachten nog op alle details van het koninklijk besluit dat later volgt. Eventuele wijzigingen communiceren we de komende dagen en weken via onze kanalen.

Lees verder