Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 3 december 2021

Gemeente Mol: Geen hinder verwacht door staking op maandag 6 december

Geen hinder verwacht door staking op maandag 6 december

Het gemeentebestuur verwacht - onder voorbehoud – geen hinder door de aangekondigde actiedag in gemeenschappelijk front van ACOD op maandag 6 december. Uit een rondvraag bij alle diensten blijkt dat de dienstverlening voor onze inwoners niet in het gedrang komt door de vakbondsactie. Inwoners kunnen dus op alle diensten terecht tijdens de normale openingsuren.

Lees verder

4.713 kaartjes voor vrijwilligers op 'Internationale Dag van de Vrijwilliger'

119 verenigingen en gemeentediensten bestelden maar liefst 4.713 kaartjes om hun vrijwilligers te bedanken. Op zondag 5 december vieren we de 'Internationale Dag van de Vrijwilliger'.  Op deze dag zetten verenigingen en gemeentediensten hun vrijwilligers nog eens extra in de bloemetjes. Voor deze gelegenheid liet onze dienst samenlevingsopbouw voor de vijfde keer kaartjes maken die de verenigingen en gemeentediensten konden bestellen. Bedankt vrijwilliger, jij maakt hét verschil!

Lees verder

Parkeerplaatsen achter Nete ter hoogte van Laar afgesloten van 6 tot 23 december

Van maandag 6 tot en met donderdag 23 december zijn de parkeerplaatsen achter de Nete ter hoogte van Laar volledig afgesloten. Die weken wordt de natuursteenverharding hersteld in Laar, op het voetpad ter hoogte van de inrit naar de parkeerplaatsen. Hierdoor zal de inrit volledig afgesloten worden voor alle verkeer. Bewoners en gebruikers van de privéparkeerplaatsen gebruiken de uitrit ter hoogte van het ING-kantoor als in- én uitrit. We verwittigen de betrokken handelaars en bewoners via een aparte brief.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijdse zorgkundige contract bepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse zorgkundige (C1-C2) voor afdeling de blauwe wolk van woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat over een contract voor bepaalde duur van drie maanden, met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier

Lees verder