Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 20 december 2021

Gemeente Mol: Corona-zelftest aan 1 euro bij apotheek voor mensen met verhoogde tegemoetkoming

Corona-zelftest aan 1 euro bij apotheek voor mensen met verhoogde tegemoetkoming

Heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan kan je een corona-zelftest bij de apotheker kopen voor 1 euro. Als het derde cijfer op het klevertje van je ziekenfonds een 1 is, kom je hiervoor in aanmerking. Je kan maximum 4 zelftesten per persoon per 14 dagen aankopen aan dit tarief.

Lees verder

8.000 extra prikken in de kerstvakantie dankzij ingekorte tussentermijn

Dankzij de ingekorte tussentermijn naar 4 maanden voor Pfizer konden we vrijdagochtend 17 december maar liefst 8.000 uitnodigingen versturen voor een extra prik met Moderna. Al deze inwoners komen nog aan bod voor het einde van de kerstvakantie. De bijkomende uitnodigingen zijn verstuurd voor prikdagen op 29 en 30 december, 3,4, 5, 6 en 7 januari. Ontving je de uitnodiging per mail? Bevestig dan bij voorkeur de afspraak online. Lukt het voorstelmoment niet? Je kan online eenvoudig een andere afspraak maken. Woensdag 22 december hopen we opnieuw 8.000 uitnodigingen te laten vertrekken.

Lees verder

Nog een budgetmeter met oplaadkaart? Maak nu afspraak voor gratis digitale meter

Ben je klant bij Fluvius en heb je nog een oude budgetmeter voor elektriciteit en gas met oplaadkaart? Maak dan nu een afspraak voor plaatsing van een gratis nieuwe digitale meter. Dit kan via het nummer 015 68 77 00 van aannemer Unit-T. Deze firma vervangt de budgetmeters in opdracht van Fluvius in onze regio (Kempen).

Lees verder

Gemeentediensten gesloten op vrijdag 24 en 31 december

Op vrijdag 24 en 31 december zijn de meeste gemeentediensten gesloten. Ook zwembad Vita Den Uyt blijft dicht. Op 24 december kan je wel terecht in het restaurant van het lokaal dienstencentrum, sporthal Den Uyt en Cultuurcentrum 't Getouw.

De cafetaria van het lokaal dienstencentrum is open op 24 december en 31 december. Onderstaande diensten zijn in de kerstvakantie een langere periode gesloten. Raadpleeg onze actuele openingsuren op www.gemeentemol.be/openingsuren.

Lees verder