Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 22 december 2021

Gemeente Mol: Callcenter vaccinatiecentrum schakelt op 24 en 31 december telefoons door

Callcenter vaccinatiecentrum schakelt op 24 en 31 december telefoons door

Het callcenter van vaccinatiecentrum Baldemore is tijdens de eindejaarsperiode – aanvullend op de wettelijke feestdagen van 25 december en 1 januari – ook gesloten op 24 en 31 december. Op 24 en 31 december word je automatisch doorgeschakeld naar het Vlaams callcenter. Ook daar kan je terecht voor algemene vragen over de vaccinatiecampagne of het bevestigen, verplaatsen of annuleren van afspraken. Individuele vragen die voor het vaccinatiecentrum maatwerk vereisen, kan het Vlaams callcenter niet beantwoorden. Je contactgegevens worden dan genoteerd, waarna wij je op een later tijdstip contacteren. Het bevestigen, verplaatsen of annuleren van afspraken kan ook eenvoudig online. Je vindt hiervoor de nodige linken in je uitnodigingsmail of -brief.

Lees verder

Unizo overhandigt kunstwerk Els Cools aan gemeentebestuur

Op dinsdag 21 december overhandigde Unizo Mol een schilderij van Els Cools aan het gemeentebestuur. Dit geschenk is een blijk van waardering voor de ondersteuning van het gemeentebestuur aan de ondernemers tijdens de coronacrisis. Het gemeentebestuur waardeert dit gebaar enorm en zal het schilderij een mooie plaats geven in 't Getouw.

Lees verder

Cultuurcentrum 't Getouw schenkt 897 euro aan 'De Warmste Week'

Cultuurcentrum 't Getouw schenkt 897 euro aan 'De Warmste Week'. Dit mooie bedrag werd opgehaald tijdens initiatieven als 'Het Warmste Broodje Mol' en 'De Warmste Jassen'. Het cultuurcentrum steunt de actie al enkele jaren en is blij ook dit jaar weer geld te kunnen storten. Bedankt aan alle bezoekers voor hun giften!

Lees verder

Gemeentebestuur 'herlanceert' subsidiereglement herbruikbare bekers

Vanaf 1 januari 2022 werkt het gemeentebestuur voor de komende drie jaar opnieuw met een subsidiereglement voor het stimuleren van herbruikbare bekers. Dat besliste de gemeenteraad op maandag 20 december. Het subsidiereglement werd al begin 2020 gelanceerd, maar bleef door de coronacrisis ongebruikt. Verenigingen krijgen met deze beslissing een nieuwe kans op ondersteuning.

Lees verder